ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Πρεμιέρα με «Χ» για ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ και Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ (βίντεο+φωτο)

Για την πρώτη αγωνιστική της Β΄Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας η Δόξα Λιανοβεργίου φιλοξένησε την ομάδα της Α.Ε Σχοινά με τις δυο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και τους πρώτους βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι από τις δυο ομάδες που δημιούργησαν λιγοστές ευκαιρίες και στα δυο ημίχρονα με την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας να είναι μοιρασμένη ισόποσα.

Την πρώτη καλή στιγμή την είχαν οι γηπεδούχοι με τον Πλέσκα στο 5′ να στέλνει μετά από σουτ υπό καλές προϋποθέσεις ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Βρεττού.Δυο λεπτά αργότερα η πρώτη καλή στιγμή για τον Σχοινά με τον Μαραγκό να πιάνει αδύναμη κεφαλιά μετά από σέντρα χάνοντας καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.Στο 35′ ο Σαντικίδης ενώ είχε ήδη κίτρινη διαπληκτίστηκε με τον αμυντικό της Δόξας με αποτέλεσμα να αντικρίσει και δεύτερη αφήνοντας την ομάδα του από πολύ νωρίς με 10.Είχε τις ευκαιρίες η ομάδα της Δόξας να ανοίξει το σκορ με τους επιθετικούς της ομάδας ωστόσο να μην τις εκμεταλλεύονται.

Άλλαξε τα σχέδια του ο προπονητής της ομάδας του Σχοινά στο 2ο ημίχρονο μετά και την αποβολή του Σαντικίδη προσπαθώντας να πάρει το αποτέλεσμα.Δεν βρήκε τους χώρους η ομάδα της Δόξας με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.Στο 30′ και στο 34΄είχαν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι να μπουν σε θέση οδηγού με τον Βρεττό να λέει όχι στην μεγαλύτερη ευκαιρία της Δόξας με τον Πλέσκα να χάνει τετ α τετ και τον Ματσούκη να στέλνει την μπάλα μετά από σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βρεττού.Στο 38′ ο Πιτσάβας προσπάθησε να νικήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ τον Καραλάζο χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει.

Συμπέρασμα:0-0 το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Λιανοβεργίου με τις δυο ομάδες να μοιράζονται δίκαια βαθμούς και εντυπώσεις και με την ομάδα του Σχοινά να διεκδικεί στα ίσια την νίκη έστω και αν αγωνιζόταν με 10 παίκτες για 60′.

Διαιτητές(ΤΡΕΒΛΑΣ -ΠΙΤΟΣ -ΤΡΑΝΤΟΣ):Δύσκολο παιχνίδι με αμφισβητούμενες φάσεις για τους διαιτητές της αναμέτρησης με την σημαντικότερη να είναι στο 37′ με τον Πιτσάβα να σκοράρει με κεφαλιά και τον βοηθό Τράντο να υποδεικνύει παράβαση.Ο επιθετικός του Σχοινά φαίνεται να είναι καλυπτόμενος χωρίς ωστόσο να έχουμε ξεκάθαρη άποψη.

MVP(Μπενίσκος):O μέσος της Α.Ε Σχοινά ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.Πολλά χιλιόμετρα,σωστές μεταβιβάσεις και λιγοστά λάθη ήταν η γενική εικόνα του στο σημερινό παιχνίδι.

Δόξα Λιανοβεργίου(Δημήτρης Αδαμίδης): Καραλάζος, Κωνσταντίνου(81’Γερόπουλος), Ταμπουράς, Παντόπουλος, Ματσούκης, Λουκάς, Αθανασιάδης, Γιοβανόπουλος, Πλέσκας, Ουζούνης (56’Μαυρίδης), Ξανθόπουλος.

ΑΕ Σχοινά(Αλέξης Κατσάρας): Βρεττός, Καραμήτρος, Μουλόπουλος, Κούκλας, Κίτσας, Μπενίσκος, Σαντικίδης(Κόκκινη στο 35′), Παπαδόπουλος, Περπερίδης, Πιτσάβας, Μαραγκός(45’Πατρίκας).

Στα θετικά:Αρκετοί οι φίλοι των δυο ομάδων που παρακολούθησαν την συγκεκριμένη αναμέτρηση κάτι που ευχόμαστε να έχει διάρκεια στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα αρνητικά:

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Βίντεο του αγώνα:

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:

 

Απάντηση