ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πήρε την νίκη στο “ντέρμπι” της αγωνιστικής με την Αγία Μαρίνα με γκολ στο 90΄(βίντεο+φωτο)

 

Για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ το Σάββατο 29/9 η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας φιλοξένησε την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Χωρίς την γεύση της ήττας οι δυο ομάδες τις δυο πρώτες αγωνιστικές θελαν να διατηρήσουν το αήττητο παίρνοντας τον βαθμό η τους βαθμούς στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι δυο αντίπαλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο από πλευράς ποιότητας με τον Παοκ να έχει μικρή υπεροχή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.Η πρώτη μεγάλη στιγμή ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 12′ ο Αργυρόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ιωακειμίδη με τον δεύτερο να βγαίνει νικητής από την μονομαχία.Στο 38΄ο Πιπιλιάρης με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του συμπαίκτη του δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιωακειμίδη.Προσπαθούσε να βρει την ευκαιρία να μπει μπροστά η ομάδα των γηπεδούχων πριν την λήξη του ημιχρόνου και θα το κατάφερνε με τον Αργυρόπουλο στο 41’όταν με ωραίο διαγώνιο σουτ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Ιωακειμίδη να λέει για ακόμη μια φορά όχι κάνοντας μια όμορφη επέμβαση.Η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Τεπετό να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την ωραία σέντρα του Ρόκο στέλνοντας την μπάλα μετά από κεφαλιά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Θεοδώρου.

Περιμέναμε να δούμε κάτι καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο και τα κατά διαστήματα όντως αυτό έγινε.Καλύτερα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι ελέγχοντας στα πρώτα λεπτά της επανάληψης των χώρο του κέντρου και την κατοχή της μπάλας.Μόλις στο 47′ ο Κουτρουλίας προσπάθησε να απειλήσει τον Θεωδόρου ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και δεν προκάλεσε καμιά ανησυχία στον τερματοφύλακα του Παοκ.Η ομάδα των γηπεδούχων βρήκε τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο και στο 70′ με τον Αργυρόπουλο έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν ο επιθετικός της ομάδας βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Ιωακειμίδη με το πλασέ του ωστόσο να μην είναι το ιδανικό χάνοντας μοναδική ευκαιρία να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού.Επόμενη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 79′ όταν ο Πέτκος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Αγίας Μαρίνας.Το τελικό αποτέλεσμα 1-0 διαμορφώθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα όταν από σέντρα φάουλ του μόνιμου εκτελεστή στα στημένα Αργυρόπουλου ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Μαρίνας Βοριαζίδης έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο και το τελικό αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα:Καλύτερη η εικόνα των γηπεδούχων στο σημερινό παιχνίδι,δημιουργώντας περισσότερες προϋποθέσεις για την νίκη,με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας ωστόσο να αισθάνεται αδικημένη από το σημερινό αποτέλεσμα.Ήττα με αυτογκόλ στο 90+ ίσως και να έχουν δίκιο.

Διαιτητές(ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ -ΓΙΑΝΤΣΗΣ -ΛΑΖΑΡΟΥ):Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν οι διαιτητές στον σημερινό αγώνα,η παρουσία τους κρίνεται θετική.

MVP(Μάριος Αργυρόπουλος):Πολύ καλή η παρουσία του επιθετικού του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που το μόνο που έλειπε από την σημερινή του εμφάνιση ήταν η επίτευξη ενός τέρματος στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.Μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Αγίας Μαρίνας,δημιούργησε πολλά προβλήματα και η παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από θετική.Κατά την γνώμη μας ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Θεοδώρου, Κίτσας Ν, Κούκλας,Μπουκλάς, Κουμπούρας,Αραμπατζής, Χαρισούδης(77’Πέτκος), Φωτιάδης(90+3 Κίτσας Ε), Λαδάς,Αργυρόπουλος,Πιπιλιάρης.

Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: Ιωακειμίδης,Τζάνι,Συμπεθέρης, Κούβαρος, Βοριαζίδης,Μουχτάρης, Ρόκο(60’Συμεωνίδης), Σερασκιέρης, Τεπετός(77’Γραματικού),Κουτρουλιάς,Νιογκάνα.

Στα θετικά:Αρκετή η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος της ομάδας του ΠΑΟΚ στηρίζει την προσπάθεια της νέας διοίκησης.

Στα αρνητικά:-

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Βίντεο της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Απάντηση