ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ και Φίλιππος Βέροιας θα αναμετρηθούν σήμερα στις 17:00 στο κλειστό της Νεάπολης

ΠΑΟΚ και Φίλιππος θα αναμετρηθούν το Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης (17:00 – live score από το e-handball.gr) για τη δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκες το πρωτάθλημα, όμως οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί, με τον ΠΑΟΚ να έχει βάλει και φέτος ψηλά τον πήχη και τον Φίλιππο να διανύει μια μεταβατική χρονιά με πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θα έχει περισσότερες λύσεις καθώς είναι στη διάθεσή του τόσο ο Νταβόρ Τάσκοβιτς, όσο και ο Νίκος Λοΐζος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παντελή Κωστακίδη που ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό.
«Μετά την καλή εμφάνιση επί του Διομήδη θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και να συνδυάσουμε τον αγώνα του Σαββάτου με νίκη έχοντας καλή απόδοση. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε τον Φίλιππο, πάντα οι ομάδες του είναι αξιόμαχες και ταλαντούχες. Για εμάς είναι θετικό ότι θα είμαστε πιο πλήρεις σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν έναν ωραίο αγώνα», τόνισε στο e-handball.gr ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κώστας Κοτανίδης.

Η ομάδα της Βέροιας είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης του Σαββάτου και όπως σχολίασε στο e-handball.gr ο πίβοτ του Φιλίππου Τάσος Τσαμουρίδης «οι αγώνες με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση μα βοηθούν ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ζητούμενα στο συγκεκριμένο ματς, θέλουμε να μειώσουμε τα λάθη και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ό,τι προκύψει».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00, διαιτητές είναι οι Σαπανίδης – Ηλιάδης και παρατηρητής ο κ. Αγγελίδης.

πηγή:e-handball.gr

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση