ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δείτε την Εντυπωσιακή προπόνηση των αθλητών του Ολυμπιακού αθλήματος SHOTOKAN KARATE του  Γ.Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος στην Αλεξάνδρεια.(video)

Το απόγευμα της Παρασκευής 28-9 οι αθλητές του Ολυμπιακού αθλήματος SHOTOKAN KARATE του  Γ.Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος στην Αλεξάνδρεια, έκαναν την καθιερωμένη τους προπόνηση μπροστά στην κάμερα του avena fm 97,7 & avena.gr.

Οι αθλητές ήταν από 7-18 ετών και υπό τις οδηγίες και επεξηγήσεις του προπονητή τους Χρήστου Ξανθόπουλου παρουσίασαν θεαματικές μάχες, επιδεικνύοντας τους κόπους των προπονήσεων τους με ζήλο και συγκέντρωση.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι μικροί και μεγάλοι αθλητές αλλά και ο προπονητής με τις δηλώσεις που έκαναν στη Δέσποινα Καρέκλα τόνισαν το πόσο ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι είναι από το άθλημά που κάνουν, αλλά και για να φθάσεις ψηλά επεσήμαναν χρειάζεται,πειθαρχεία, υπομονή και δουλειά-δουλειά.

Οι εγγραφές γίνονται στην Σχολή που βρίσκεται στην Θ.Σοφούλη Αλεξάνδρεια,κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – και Παρασκευή από τις 5+30μμ-10μμ και για όσους  εγγραφούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου δώρο η στολή.

Πληροφορίες στους δασκάλους.Χρήστο Ξανθόπουλο 6972286289 και Αποστόλη Γρηγορέλη 6977971976

 

 

 

 

Απάντηση