ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δ. Μπίσκας, Α. Οκλαλιώτης “επόμενος στόχος η πρώτη θέση και η άνοδος στη Γ΄Εθνική μπάσκετ για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.”

To βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή time out στο ράδιο avena 97,7 & avena.gr μίλησαν στη Δέσποινα Καρέκλα οι παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας Δημήτρης Μπίσκας και Τάσος Παπαγερίδης, ο κ. Γιώργος Γκιάτας , εκπρόσωπος ακαδημιών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και μέλος του Δ.Σ. και ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Οκλαλιώτης.

Ο Δημήτρης Μπίσκας, ο οποίος ασχολείται από μικρός με το μπάσκετ και έχοντας παίξει και σε ομάδα Β’ Εθνικής ανήκει εδώ και λίγους μήνες στην ομάδα. Το κλίμα που συνάντησε είναι πάρα πολύ καλό και η ομάδα έχει καλή ψυχολογία. O τίτλος του MVP δεν τον αγχώνει, αλλά στόχος του είναι να γίνεται διαρκώς καλύτερος.

Η ομάδα σήκωσε το κύπελλο για δεύτερη φορά μετά από 12 χρόνια και είναι νικήτρια του final 4. Η επιτυχία ήταν πολύ σημαντική για όλους. Από δω και στο εξής παίκτες, προπονητές και παράγοντες επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα και με καλή προετοιμασία ελπίζουν σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Όπως μας είπαν η δημοτική αρχή θα έπρεπε να έχει ενεργότερη συμμετοχή όσον αφορά τις γηπεδικές υποδομές , στο ηθικό κομμάτι αλλά και φυσικά σε κάποιες περιπτώσεις με μια μικρή οικονομική συνδρομή.

Τέλος, ο προπονητής Ανδρέας Οκλαλιώτης δήλωσε ότι η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για το εναρκτήριο ματς με αντίπαλο την ΑΓΕΠ, μια ομάδα που το επίπεδό της είναι υψηλό και είναι ένα ματς που θέλει προσοχή. Επόμενος στόχος είναι η πρώτη θέση και η άνοδος.

Απάντηση