ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Για δεύτερη φορά μετά από 12 χρόνια ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Νικητής του final four μπάσκετ και άξιος κυπελλούχος για την σεζόν 2018-2019!

Στην πόλη των Γιαννιτσών φιλοξενήθηκε η τελική φάση του κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου! Διοργάνωση που έστεψε πανάξια κυπελλούχο την ομάδα της πόλης μας! Στη σειρά των δύο παιχνιδιών το σύνολο του Ανδρέα Οκλαλιώτη επικράτησε αρχικά στον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτου της ομάδας της ΑΓΕΠ και στον μεγάλο τελικό της Κυριακής έκαμψε την αντίσταση του ΦΟ Αριδαίας, που αποτελούσε εξ αρχής το φαβορί του τουρνουά!

Τίτλος που δικαιώνει τις προσπάθειες όλων των συντελεστών ( διοίκησης, προπονητικού τιμ και παικτών) της ομάδος και αυξάνει τις προσδοκίες εν όψει της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σάββατο!

Δεκάλεπτα 20-17, 36-34, 49-50, 65-76

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Οκλαλιώτης, Γκότσης): Πουρλιοτόπουλος 6(1) Μπαλιάκας 5(1), Αβραμίδης 4, Σιτσάνης 5, Παπαγερίδης 13(1), Καρκάρας, Καραγιάννης 8, Προϊός, Μπίσκας 15(1), Σιδηρόπουλος 11, Σταυρόπουλος, Γιοβανόπουλος, Παντοφλίδης 9(1)

Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης στο κλειστό του δεύτερου λυκείου το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο εναρκτήριο ματς της Α ΕΚΑΣΚΕΜ με αντίπαλο την ΑΓΕΠ!

Μετά το τέλος του τελικού παίκτες ,προπονητής και μέλη της διοίκησης βρέθηκαν στο καφέ μπάρ TRAFIC και απόλαυσαν την νίκη και το κύπελλο με ποτό και συζήτηση για το μέλλον της ομάδας.

Μπράβο στους αθλητές,στο προπονητικό τιμ και στην διοίκηση για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε και του χρόνο το νταμπλ.

Απάντηση