ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Με απόλυτη επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Ποδοσφαιρική ομάδα του Λουτρού (video-foto)

Με απόλυτη επιτυχία, η μουσικοχορευτική εκδήλωση που ετοίμασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Ποδοσφαιρική ομάδα του Λουτρού το Σάββατο βράδυ 22/9 στο γήπεδο του χωριού.

Αν και ο χρόνος που αποφασίστηκε,ετοιμάστηκε και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν πολύ μικρός, οι φίλοι και τα μέλη και των δύο συλλόγων βρέθηκαν εκεί και απόλαυσαν τους πλούσιους μεζέδες που ετοίμαζαν οι άνθρωποι των συλλόγων κάτω από τους ήχους και τα τραγούδια που ερμήνευαν ο Μανώλης Λιακόπουλος και η Λένα Αντωνίου.

Παρών στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης και τιμώμενο πρόσωπο ο προπονητής της τοπικής ομάδας Σάκης Παγκούρας, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας τόσο ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος στα μεγάλα σαλόνια της souper Ling αλλά και ως προπονητής,με πολλές κατακτήσεις τίτλων στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στους δύο συλλόγους και ιδιαίτερα στους προέδρους τους Αργύρη Καλοσόπουλο και Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο για την πρωτοβουλία τους αυτή.

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Απάντηση