ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν άντεξε στην πίεση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου ο Εθνικός Κλειδίου (βίντεο+φωτο)

Στο γήπεδο του Κλειδίου διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 19/9 το εξ’ αναβολής παιχνίδι για την Α’ Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας ανάμεσα στον Εθνικό Κλειδίου και ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Δύσκολο το έργο των γηπεδούχων καθώς αντιμετώπιζαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο.Από τις αρχές του Α΄πρώτου ημιχρόνου φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων με τα παιδιά του Μπάμπη Πετρίδη να κρατάνε έστω και δύσκολα το μηδέν στην άμυνα.Πίεζαν οι παίκτες του Δημήτρη Κοτζάμπαση  για να ανοίξουν το σκορ και να αποβάλουν το άγχος ωστόσο η αμυντική λειτουργία του Κλειδίου ήταν καλή και σταμάτησε τις όποιες επιθετικές ενέργειες των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Ροδοχωρίου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη θέλοντας την νίκη και τους τρεις βαθμούς.Ο Μουρουζίδης στο 52′ ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων και με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του συμπαίκτη του σημείωσε το 0-1.Απέβαλε το άγχος η ομάδα του Ροδοχωρίου και παίζοντας πιο ελεύθερα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.Ο αμυντικός της ομάδας του Κλειδίου Γιαννακός στο 73′ μετά από λάθος εκτίμηση έβαλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά με 2 τέρματα τελειώνοντας με αυτόν τον τρόπο και την υπόθεση νίκη για τους φιλοξενούμενους.Δεν μπορούσε να αντιδράσει η ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη παρά την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του.Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πατατούκας σημείωσε και το τελικό 0-3 με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή.

Συμπέρασμα:Δίκαιο το αποτέλεσμα στο γήπεδο του Κλειδίου με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι, να πετυχαίνουν τρία τέρματα,χάνοντας και πολλές ευκαιρίες.

MVP(Μουρουζίδης):Πολλοί οι διακριθέντες παίκτες από πλευράς φιλοξενούμενων ωστόσο ο Μουρουζίδης πέτυχε το πρώτο γκολ,αποβάλλοντας το άγχος από την ομάδα του.Ενώ η παρουσία του ήταν θετική σε όλη την διάρκεια που αγωνίστηκε.

Διαιτητές (Καραγκιζόπουλος,Νησελίτης,Ιασωνίδης):Άριστη η διαιτησία του κ.Καραγκιζόπουλου και των βοηθών του.Xωρίς την δύσκολη φάση στην αναμέτρηση δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Συνθέσεις:

Εθνικός Κλειδίου: Χατζηπαναγής, Καλυβιώτης Δ,Αγγελόπουλος,Γιαννακός Σ,Γιαννακός Κ,Κεχαγιάς, Καλυβιώτης Α, Παναγιωτόπουλος (54′ Τούνης), Στογιάννης (88′ Βουδούρης), Καπετάνιος (76′ Περηφανόπουλος),Οικονομόπουλος.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου: Ευαγγελόπουλος,Ρίσσου,Παπαδόπουλος,Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Μισιρλίδης (78′ Ηλίας), Μπρέγκου, Κοτζαχρήστος, Μουρουζίδης (72′ Πατατούκας), Ουέλιγκτον (73′ Σακελλάρης), Παπάδης (55′ Καρυπίδης).

Στα θετικά:Η παρουσία παικτών όπως του Ουέλιγκτον στον αγωνιστικό χώρο αποτελεί διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στα Αρνητικά:Μικρή η προσέλευση των φίλων του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των δυο ομάδων σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Φάσεις και γκολ του αγώνα:

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Απάντηση