ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Δυνατό τεστ για Ολυμπιακό Λουτρού με αντίπαλο την Α.Ε.Π Βέροιας (βίντεο+φωτο)

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το φιλικό ανάμεσα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό Λουτρού και στην ΑΕΠ Βέροιας.

Σάκης Παγγούρας και Δημήτρης Χριστοφορίδης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και να δουν το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών τους σε ένα δύσκολο φιλικό εν’όψη της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Β’Ερασιτεχνικής.

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δυο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο Α’μέρος,πετυχαίνοντας δυο τέρματα. Στο 8’ ο Γιανουσόπουλος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κατράνα βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Δημιούργησαν ευκαιρίες οι γηπεδούχοι ωστόσο τα τελειώματα τους δεν είχαν ουσία.Ο νεαρός Μωυσίδης Γιάννης που ίσως να ήταν ένας από τους καλύτερους στον αγωνιστικό χώρο εκμεταλλεύτηκε την ωραία ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του και από κοντά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του διαμορφώνοντας και το σκορ του ημιχρόνου (0-2).

Η oμάδα του Ολυμπιακού κυνήγησε το γκολ από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και το κατάφερε με τον Τριανταφυλόπουλο μετά από ωραίο συνδυασμό μειώνοντάς σε 1-2.Τα τελευταία 5΄ του παιχνιδιού έκρυβαν συγκινήσεις και κοντράστ συναισθημάτων. Στο 40’ ο Γατόπουλος με ωραίο πλασέ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους φέρνοντας χαμόγελα στον πάγκο της ομάδας του.Με τον Παπαδόπουλο Κ. ωστόσο να τα σταματάει γρήγορα καθώς στο 42’ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό αμυντικό λάθος της άμυνας του Λουτρού και με ψυχραιμία να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

Ωραίο θέαμα παρουσίασαν και οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό παίζοντας κατά διαστήματα γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο.Ολυμπιακός Λουτρού και ΑΕΠ Βέροιας δείξαν ότι διαθέτουν το υλικό και την θέληση ώστε να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β ’Ερασιτεχνικής.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Φάσεις και γκολ:

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Απάντηση