ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Η Ακαδημία του Μακροχωρίου στο Δίκτυο Σχολών του ΠΑΟΚ!

Την χαρά να συνεργαστούν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να εισέλθουν στο δίκτυο του ΠΑΟΚ Academy, έχουν εδώ και λίγες μέρες οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Μακροχωρίου.

Η διοίκηση του Μακροχωρίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του AVENA.GR αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινώσει και επίσημα την συνεργασία της με τον ΠΑΟΚ και το δίκτυο του PAOK Academy.

Μετά από προσωπικές ενέργειες του Προέδρου της ομάδας Γιάννη Μηνά και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών του η Ακαδημία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να συμπεριληφθεί στο δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ.

Η διοίκηση του Μακροχωρίου αποφάσισε να δώσει μεγαλύτερο βάρος στις μικρές ηλικίες, καθώς και στα Τμήματα υποδομών και με αυτήν την συμφωνία πιστεύουμε ότι πέτυχε τον στόχο.

Κάτι αλλάζει στην ομάδα του Μακροχωρίου με την νέα διοίκηση και αυτό είναι φανερό, ομάδα, εγκαταστάσεις και Ακαδημία βελτιώνονται συνεχώς, με τους ανθρώπους της ομάδας να τα καταφέρνουν έως τώρα περίφημα!

Εμείς να τους ευχηθούμε το έργο τους να έχει συνέχεια και συνέπεια και πιστεύουμε πως μια τέτοια συνεργασία θα ωφελήσει πάνω από όλα, τους αθλητές της ακαδημίας και γενικότερα την κοινωνία του Μακροχωρίου.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση