ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμα ένα πλήγμα για το άτυπο πρωτάθλημα Ακαδημιών της Ημαθίας,αποχώρησε και η Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας!

Ένα ακόμη δυσάρεστο νέο έρχεται από τον χώρο των ακαδημιών καθώς μετά την αποχώρηση του Παοκ Κουλούρας από το άτυπο πρωτάθλημα των ακαδημιών την σκυτάλη πήρε η Aκαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Η Ακαδημία με ανακοίνωση της στην προσωπική σελίδα της ομάδας στο Facebook αποχώρησε από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας- ΕΠΣ Πέλλας προσθέτοντας ένα ακόμη μελανό σημείο στον χώρο των Ακαδημιών.

Ανδρέας Καλαϊτζιδης,Φίλιππος Πέιος και γενικότερα οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την Ακαδημία είναι χρήσιμοι στον χώρο,καθώς βοηθήσαν και συνεχίζουν να βοηθούν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και των ακαδημιών και η απομάκρυνσή τους από τα αναπτυξιακά πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι ένα πλήγμα για την εικόνα των Ακαδημιών της Ημαθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AVENA η επόμενη ακαδημία που ετοιμάζεται να ανακοινώσει  την αποχώρησή της είναι της ΑΕΚ Βέροιας κάτι που φυσικά ευχόμαστε να διαψευστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, μετά από ώριμη σκέψη και ομόφωνη συλλογική απόφαση όλων των μελών που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο., συμπεριλαμβανομένου και του αξιότιμου προέδρου κου Καλαϊτζιδη Ανδρέα, αποχωρεί από το άτυπο πρωτάθλημα Ακαδημιών Ημαθίας Πέλλας Πιερίας, που αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες k6, k8, k10, και k12.
Από τη σύσταση της Ακαδημίας μας, πριν περίπου 3 χρόνια, μέχρι και σήμερα, είχαμε θέσει ως προϋπόθεση για τη λειτουργία της την ανιδιοτελή στάση που θα πρέπει να διέπει τη σχέση μας με γονείς και παιδιά – αθλητές ώστε το οικοδόμημα που λέγεται «Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας Μέγας Αλέξανδρος» να έχει ως θεμέλιο τις αξίες και τις αρχές που μας καθιέρωσαν όλα αυτά τα χρόνια στο στενό αθλητικό αλλά και ευρύ κοινωνικό περιβάλλον.
Το ήθος, και η ειλικρίνεια που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα μας είναι τα υλικά με τα οποία τελικά θα καταφέρουμε να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης πρωτίστως με τους αθλητές που εμπιστεύονται το ποδοσφαιρικό τους μέλλον στα χέρια μας αλλά και τους γονείς των οποίων τις θυσίες αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε!
Μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων, ατομικής – προσωπικής προβολής, διχόνοιας και γκρίνιας,όπως αυτό διαμορφώνεται στις περισσότερες συναντήσεις και συνελεύσεις των Ακαδημιων για το εν λόγω πρωτάθλημα, η Ακαδημία μας που πρεσβεύει όλα όσα αναφέραμε πιο πάνω, δεν έχει καμία θέση.
Στόχος μας, όπως πράξαμε μέχρι τώρα είναι η συμμετοχή των τμημάτων μας σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που προάγουν την ευγενή άμιλλα και αλτρουισμό και θα χαρίσουν στα παιδιά μας ωφέλιμες εμπειρίες τις οποίες στο μέλλον θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν ως μέσο για την περεταίρω εξέλιξη τους.
Η αποχώρηση μας από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι η αρχή μια νέας σελίδας στην ιστορία που που θέλουμε να γράψουμε μαζί με όλες τις υγιής δυνάμεις του ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών.
Σε επόμενη ανακοίνωση μας, θα παρουσιαστεί το νέο πλάνο δράσεων της Ακαδημίας μας που θα εκπλήξει όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, όλα αυτά τα χρόνια.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση