ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Αποχώρησε από το ανεπίσημο Πρωτάθλημα Ακαδημιών η σχολή ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουλούρας!

Την απόφαση της να αποχωρήσει από το ανεπίσημο πρωτάθλημα των Ακαδημιών έλαβε πριν λίγη ώρα η διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Παοκ Κουλούρας.Αφήνοντάς αιχμές για την στάση τεσσάρων Ακαδημιών οι  τεχνικοί υπεύθυνοι της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν και επίσημα μέσω της σελίδας τους στο FACEBOOK την αποχώρηση τους,προαναγγέλλοντας σύμφωνα πάντα με την Ακαδημία την συμμετοχή τους σε πιο οργανωμένες, φερέγγυες και υψηλότερου επιπέδου διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας:

«Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας ανακοινώνει την αποχώρηση της από τη διοργάνωση του ανεπίσημου τουρνουά των Ακαδημιών Ημαθίας και Πέλλας, θεωρώντας προσβλητική και υπεροπτική τη στάση τεσσάρων γνωστών Ακαδημιών της Ημαθίας απέναντι σε μας και τις υπόλοιπες ομάδες.
Οι τεχνικοί υπεύθυνοι της Σχολής μας έχουν ήδη σχεδιάσει την συμμετοχή σε πιο οργανωμένες, φερέγγυες και υψηλότερου επιπέδου διοργανώσεις, όπως κάνει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα την προώθηση του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.
Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας θα συνεχίσει να διαφέρει σε φιλοσοφία και σκέψη, από αυτούς που βλέπουν το παιδικό ποδόσφαιρο αναχρονιστικά.»

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση