ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Ακαδημία Αγίας Μαρίνας-Αστέρας Αλεξάνδρειας φιλικό προετοιμασίας Κ16 (βίντεο+φωτο)

Στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας διεξήχθη σήμερα ο φιλικός αγώνας των τμημάτων Κ16 της Ακαδημίας Αγίας Μαρίνας και του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Πολλές ευκαιρίες, όμορφα γκολ και εναλλαγή στο σκορ ήταν το σκηνικό στον σημερινό φιλικό αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να δείχνουν από νωρίς τις διαθέσεις τους και να κυνηγάν από νωρίς το γκολ. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν και την ελαφρά υπεροχή. Στο 8’ το μοναδικό τέρμα του πρώτου ημιχρόνου με τον Καλαιτζίδη Κ. με ωραίο σουτ να βάζει την ομάδα της Αγίας Μαρίνας σε θέση οδηγού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αστέρα να υπερέχει κάνοντας την ανατροπή. Η αρχή έγινε στο 50’ της αναμέτρησης με τον Δελιόπουλο με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή να νικάει τον τερματοφύλακα και να ισοφαρίζει για την ομάδα του. Μεταμορφωμένη στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης η ομάδα του Αστέρα κάνοντας στο 60’ την ολική ανατροπή με τον Μαντζουρίδη μετά από πολύ όμορφη ενέργεια και άψογο τελείωμα να βάζει την ομάδα του μπροστά. Προσπάθησε να αντιδράσει η ομάδα των γηπεδούχων δημιουργώντας καλές προϋποθέσεις ωστόσο η ομάδα του Αστέρα ήταν αυτή που έβρισκε τον στόχο. Ο Δελιόπουλος στο 66’ μετά το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα, τελειώνοντας την φάση με υποδειγματικό τρόπο κάνοντας το 1-3.Ο Μαντζουρίδης στο 70’ και ο Μπράβος στο 74’ με δυνατά σουτ αύξησαν την διαφορά στο σκορ στο 1-5.Ενώ ο Κίτσας έβαλε την δικιά του πινελιά στο 78΄ διαμορφώνοντας και το τελικό 1-6.

Συνθέσεις:

Αγία Μαρίνα(Πέιος Φίλιππος):Σάρκα Ε.,LEKA M.,Κουρπαγιαννίδης Κ.,Κωστόπουλος Α.,LEKA A.,LEKA AΓΓΕΛΟΣ,Καλαιτζίδης Κ.,Καλαιτζίδης Δ.,LEKA Aντώνης.,Σπυριδωνίδης,Γκαράτσεφ,Γιουρούκης Ι.,Γιουρούκης Δ.,Τεοντόροφ,LEKA ΚΕΝΤΙ,ΧΙΟΥΚΑ.

Αστέρας Αλεξάνδρειας(Τάσος Χουρσουζίδης): Τριανταφυλλίδης,Βασιλείου,Στουγιαννόπουλος,Κατράνας,Μάρκου, Μπράβος,Δελιόπουλος,Μαντζουριδης,Τεντσογλίδης,Κίτσας Β.,Αριστάδης,Ηλιόπουλο,Λαβασάς,Κίτσας,Βαλσαμόπουλος,Παπαεμμανουήλ.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Βίντεο του αγώνα:

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Απάντηση