ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Χωρίς να πείσει.Φιλική νίκη της Αγκαθιάς επί της Αγίας Μαρίνας με 2-1

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της η ομάδα της Αγκαθιάς πραγματοποίησε στο γήπεδό της τη χειρότερη εμφάνιση στις  μέχρι τώρα φιλικές αναμετρήσεις και έδειξε ένα μήνα περίπου πριν την έναρξη της αγωνιστικής ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη για να μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία και πολύ περισσότερη αν θέλει να διακριθεί.

Βέβαια οι άνθρωποι της Ομάδος δεν έδειξαν να ανησυχούν ιδαίτερα διότι όπως μας είπαν από την ενδεκάδα που εχθές έπαιξε λίγη ποδοσφαιριστές από αυτούς θα είναι στο βασικό σχήμα πού θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έδειξε ότι είναι σχεδόν έτοιμη για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Α1 και μάλιστα όπως όλα δείχνουν και όπως δηλώνουν οι παράγοντες της ομάδας στόχος τους είναι όχι μόνο η καλή Παρουσία αλλά και να πρωταγωνιστήσουν.

Σε πολλά δε σημεία του αγώνα εάν κάνεις δεν ήξερε ποια είναι η ομάδα πού θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική θα νόμιζε ότι αυτή είναι των φιλοξενούμενων.

Το τελικό 2-1 ουσιαστικά αδικεί τους φιλοξενούμενους,αλλά πολύ λίγη σημασία έχει, μιας και από αυτά τα παιχνίδια προετοιμασίας το ζητούμενο είναι το δέσιμο της ομάδας και η έγκαιρη διάγνωση των αδυναμιών,ώστε στον χρόνο που απομένει με τις ανάλογες προσθήκες η τις εσωτερικές αλλαγές αυτές να καλυφθούν.

Τα τέρματα πέτυχαν Σιούκας Ραφαήλ 1-0,Μουχτάρης Τραγιανός 1-1 και με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε κάνοντας το τελικό 2-1 ο Κοέν.

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Απάντηση