ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο προπονητής και ο γενικός αρχηγός της Α.Ε.ΣΧΟΙΝΑ Κατσάρας Αλέξης και Στόιος Αντώνης στο ράδιο avena 97,7 και στη Web TV του σταθμού.(video)

Ο προπονητής και ο γενικός αρχηγός της Α.Ε.ΣΧΟΙΝΑ Κατσάρας Αλέξης και Στόιος Αντώνης βρέθηκαν στο στούντιο του ράδιο avena 97,7 και στη Web TV του σταθμού,το απόγευμα της Τρίτης 17/7 και στην αθλητική εκπομπή ”Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ” με τους Γιάννη Ζήνα και Μανώλη Πεχλιβανίδη.

Στην αρχή της συνέντευξης υπήρξαν φιλοφρονήσεις ανάμεσα στους καλεσμένους και δημιουργήθηκε ένα πολύ καλό κλίμα όπου έγινε η συνομιλία.

Εκτός των άλλων είπαν ότι:

« Το πλάνο μας είναι να κάνουμε μία ομάδα που να τρέχει. Να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει ο διαιτητής,  τι θα πει ο κόσμος. Την περσινή σεζόν αυτά που ήταν να δώσει η ομάδα μέσα στο γήπεδο τα έδινε και εκτός γηπέδου όπως εκνευρισμό και ηττοπάθεια.»

« θέλω η ομάδα μου να είναι συγκεντρωμένοι»  είπε ο Κατσάρας ο Αλέξης.

Στη συνέχεια  είπε ο Αλέξης Κατσάρας ότι η ομάδα  γίνεται με στοχοποιημένους παίκτες και με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε.  Κάποιοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, γιατί δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την ομάδα.

Ο γενικός αρχηγός ο Στόιος  Αντώνης είπε για τον Αλέξη Κατσάρα ότι ξεκίνησε σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Σχοινά.  Στη συνέχεια έγινε προπονητής μαζί με τον Παπακωνσταντίνου Τριαντάφυλλο που πέτυχαν  και την άνοδο  στην Β΄ κατηγορία.  Πέρυσι είχε τη θέση του γενικού αρχηγού και φέτος είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας. Θέλουμε νέα παιδιά στην ομάδα μας και έμπειρους ποδοσφαιριστές που ξέρουν την κατηγορία και για αυτό πήραμε τον Αλέξη Κατσάρα στη θέση του προπονητή. Η περσινή χρονιά ήταν μία αποτυχημένη χρονιά.  Αλλάξαμε τρεις προπονητές.  Όλοι στο συμβούλιο είμαστε κοντά στην ομάδα φέτος και οτιδήποτε χρειαστεί θα το προσφέρουμε.  Φέτος περιμένουμε από τον Αλέξη Κατσάρα να δώσει την ενότητα στην ομάδα, το πείσμα,  το πάθος που έχει για το ποδόσφαιρο, την πολύ καλή προετοιμασία και τακτική του.

Στη συνέχεια της συνομιλίας πήρε το λόγο ο Αλέξης Κατσάρας και είπε ότι όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η προετοιμασία. Είχε σχεδιαστεί για τις 23 Ιουλίου αλλά λόγω του ότι έχουν προκύψει κάποια θέματα με την εορτή της Χρυσοβαλάντου στο Σχοινά αναβάλλεται η ημερομηνία αυτή.  Ακόμη είπε ότι όλα τα φιλικά είναι προγραμματισμένα και κλεισμένα για να γίνουν στις ημερομηνίες που έχουν καθορισθεί.  29 Αυγούστου είναι το ένα από τα σημαντικά παιχνίδια που θα γίνει μέσα στα Κουφάλια.  Για κάθε ποδοσφαιριστή έχει ορισμένα χαρακτηριστικά στο μυαλό του ο Αλέξης Κατσάρας,  τους εντοπίζει, τους στοχοποιεί και συνεχίζει την πορεία στην κατηγορία. Ήδη έχουν ασχοληθεί εδώ και ενάμιση μήνα οι άνθρωποι της ΑΕ Σχοινά γύρω από αυτό το πλάνο και συνεχίζουν.

Ακόμη έχουνε γίνει κάποιες ετοιμασίες για την μεταγραφή ορισμένων ποδοσφαιριστών,  αλλά περιμένουμε να πάρουν πρώτα τα δελτία και στη συνέχεια να τους ανακοινώσουν επίσημα. Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να υπάρχει συνέχεια.

Επιπλέον αναφέρθηκαν οι καλεσμένοι στα οικονομικά των ομάδων. Είναι δύσκολα και ενδεχομένως κάποιες ομάδες να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα, όπως ακούγεται για  μία από αυτές τις ομάδες και είναι το Παλιό Σκυλίτσι.

Δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές. Τα νέα παιδιά έχουν κλειστεί στο σπίτι,  ασχολούνται με το tablet και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι με τον εαυτό τους και με το αθλητισμό. Δεν βγαίνουν ταλέντα όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Για τα παιδιά του Σχοινά είπαν ότι δεν έχουν μεγάλο αριθμό παιδιών στο χωριό. Είναι ένα μικρό χωριό παρόλα αυτά όμως προσπαθούν  να κάνουν  όσο το δυνατόν το καλύτερο .

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφερθήκαμε και στην ημέρα της Χρυσοβαλάντου που είναι μία γιορτή που γίνεται στο Σχοινά στις 28 Ιουλίου και είμαστε όλοι καλεσμένοι .

Ο προπονητής της ΑΕ Σχοινά ο Αλέξης ο Κατσάρας είπε ότι για να συμπληρωθεί το καρέ του παζλ της ομάδος χρειάζονται ακόμη 5-6 μεταγραφές. Μέχρι την Κυριακή θα έχει ανακοινωθεί ο τερματοφύλακας της ομάδας και τρεις-τέσσερις ακόμη νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι από τις ακαδημίες της περιοχής.

Στη συνέχεια της συζήτησης αναφερθήκαμε και στο Δημήτρη τον Καρρά που ήταν ένας από τους νεαρούς τερματοφύλακες που έπαιξαν στην Α.Ε. Σχοινά όταν ήταν προπονητής ο Αλέξης Κατσάρας με τον Τριαντάφυλλο Παπακωνσταντίνου. Οι άνθρωποι της ΑΕ Σχοινά ευχαρίστησαν τον Δημήτρη Καρρά για την δωρεά που έκανε στην ομάδα δίνοντας μία μπάλα της ΠΑΕ Ξάνθης. Η πρώτη παρουσία του Δημήτρη Γκάρα στην ομάδα του Σχοινά ήτανε με το παιχνίδι του Παλαιοχωρίου,  όπου ήταν μία κρίσιμη αγωνιστική,  γιατί το Παλαιοχώρι πήγαινε για το πρωτάθλημα.Το ίδιο αν δοθεί η ευκαιρία θα κάνουν  οι άνθρωποι του Σχοινά και  στο φετινό πρωτάθλημα για να αναδείξουν τα νέα παιδιά και αυτό ήδη το έχουν προγραμματίσει  από τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Ο Αλέξης Κατσάρας είπε ότι φέτος θα το προσπαθήσω θα χρησιμοποιήσω ταλέντα.

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Σχοινά είπε ότι την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά οι ομάδες στην κατηγορία θα είναι 11. Ο Δημήτρης Σεμερτζής είναι ο πρόεδρος και αυτό δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο,  είναι το ίδιο όπως όλα τα μέλη της διοίκησης .Ο πατέρας του ήταν χρόνια στην διοίκηση της ομάδας και την βοήθησε και τώρα συνεχίζει την προσπάθεια αυτή ο γιος.

Προτείνουμε να ακούσετε τη συνέντευξη από πρώτο χέρι.

Απάντηση