ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Πουλασουχίδης Κώστας: Η ομάδα της Βέροιας δεν θα δηλωθεί στη Γ΄ Εθνική…Στο ΡΑΔΙΟ AVENA 977,AVENA.GR & WEBTV

Πουλασουχίδης Κώστας: Η ομάδα της Βέροιας δεν θα δηλωθεί στη Γ΄ Εθνική…

Ο Πουλασουχίδης Κώστας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή « Η μπάλα στην κερκίδα» του ράδιου avena97,7  που θα συζητηθεί. Αναφέρθηκε στη κατάσταση που έχει βρεθεί η ομάδα της Βέροιας και τι προβλέπεται να γίνει με το ΓΑΣ Βέροιας. Μεταξύ άλλων είπε ότι:

« Με ενδιαφέρει ο χώρος του ποδοσφαίρου της Ημαθίας και εάν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω πολύ ευχαρίστως»

Στην ομάδα της ΠΑΕ Βέροιας μπορούν να γίνουν πολλά. Χρειάζεται ανθρώπους και χρήματα. Απαξιώθηκε η ομάδα. Υπάρχει μία κίνηση για να επαναδραστηριοποιηθεί η μάδα του ΓΑΣ Βέροιας. Ακούγεται ότι ο ΓΑΣ Βέροιας θα αγοράσει το ΑΦΜ της Νίκης Αγκαθιάς που δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.»

Εμείς διευκρινίσαμε ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Ματσούκας στην εκπομπή μας είχε πει ότι θα μπορούσε να υπάρξει  συνεργασία με τον ΓΑΣ Βέροιας.

Ο Κώστας Πουλασουχίδης  αναφέρθηκε και στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και είπε:

«Δεν γίνεται νομικά,  αγορά ή πώληση ΑΦΜ , αλλά συγχώνευση δύο σωματείων όπως συνέβη με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, έγινε « καθολικός διάδοχος» των δύο σωματείων που προϋπήρχαν πριν τη συγχώνευση.»

« Η συγχώνευση με τον  ΓΑΣ Βέροιας σημαίνει ότι ακολουθούν και τα χρέη της ΠΑΕ Βέροιας. Ο ΓΑΣ Βέροιας είναι το μητρικό σωματείο της ΠΑΕ Βέροιας , ενεργοποιείται από τη στιγμή που διαλύεται η ΠΑΕ , αλλά σε στιγμή που επανέλθει σε επαγγελματική κατηγορία« κουβαλάει » ένα μεγάλο ποσοστό των χρεών της ΠΑΕ, που μπορεί να είναι γύρω στα τρία εκατομμύρια. Υπάρχουν άλλο τρόποι να γίνει ένα άλλο σωματείο στη Βέροια με άλλη ονομασία να κάνει τη συγχώνευση με μία άλλη ομάδα που είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία και να αποφύγει τη διαδικασία ο ΓΑΣ Βέροιας να ξεκινήσει από τη Γ΄ Ερασιτεχνική και να ανέβει σε επαγγελματικό επίπεδο, που πάλι θα έχει πρόβλημα, αλλά μέχρι τότε θα έχει γίνει η εκκαθάριση της ΠΑΕ Βέροιας, γιατί σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει ναέχει ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια. Βιαζόμαστε γιατί για να ενεργοποιηθεί ο ΓΑΣ Βέροιας σημαίνει ότι διαλύεται η ΠΑΕ Βέροια και πρέπει να πέσει και από τη Γ’ Εθνική. Αυτή τη στιγμή είναι στη Γ΄ Εθνική και εάν δηλωθεί , ο ΓΑΣ Βέροιας μπορεί να υπάρχει και μπορεί να ενεργοποιείται ως ερασιτεχνικό σωματείο δεν μπορεί να έχει ομάδα. Τελικά η ομάδα της Βέροιας δεν θα δηλωθεί στη Γ΄ Εθνική με το σκεπτικό ότι την ακολουθούν και δυσβάστακτα χρέη.»

Στο τέλος της συνέντευξης αναφέρθηκε ο Κώστας Πουλασουχίδης  και στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και συμφωνήσαμε την μεθεπόμενη Τρίτη 10-7-2018 να συνεχίσουμε τη συνέντευξη που θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μια και θα αναφερθούμε σε θέματα της  ΕΠΣ Ημαθίας .

Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη και προτείνουμε να την ακούσετε από πρώτο χέρι για βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

 

Απάντηση