ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Δείτε τι είπαν στην αθλητική εκπομπή ”Η μπάλα στην κερκίδα”Σάκης Σίμπος,Ματσούκας Αριστείδης και Πόλυς Καζαντζίδης (video)

Στην εκπομπή της Τρίτης 5-6-2018 του Ράδιου avena97,7 « Η μπάλα στην κερκίδα»με τους Γιάννη Ζήνα και Μανώλη Πεχλιβανίδη, τηλεφωνικά μέρος πήρε ο ιδρυτής  και υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Βέροιας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας  Σάκης Σίμπος.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας όλων των ανθρώπων που θέλουν να  ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο της Βέροιας  με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βέροιας Καρυπίδη – Παπαδόπουλο για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Στα παιχνίδια των δύο ερασιτεχνικών ομάδων για την διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή που έγιναν στα  playoffανάμεσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και στη Νίκη Αγκαθιάς παρουσία των Ματ της αστυνομίας. Είπε ο Σάκης Σίμποςότι υπάρχει προοπτική για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας   με παραδείγματα ποδοσφαιριστών που παίζουν σε μεγάλες ομάδες, αφού ξεκίνησαν από τις Ακαδημίες της Ημαθίας.Ανέφερε και το λόγο για τον οποίο δεν συμμετείχε στο παιδικό πρωτάθλημα της Ημαθίας και την  επαναδραστηριοποίηση του  παιδικού  τμήμα της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας  Βέροιας. Στις 23/6 ημέρα Κυριακή θα γίνει η τελετή λήξης για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά της Ακαδημίας.

Στη συνέχεια της εκπομπής φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ράδιου avena97,7 ο επίτιμος πρόεδρος,  της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 για τη φετινή χρονιά,  ΝίκηςΑγκαθιάς Ματσούκας Αριστείδης και μεταξύ άλλων είπε για τους στόχους που έθεσε η ομάδα της Αγκαθιάς  στην αρχή του πρωταθλήματος και πώς επετεύχθησαν. Βασικός στόχος ήταν να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και όπως έγινε. Την άποψή του για την αποτυχία των playoffόπως εφαρμόστηκαν και προτείνει ένα πρωτάθλημα 16 ομάδων και στο τέλος του πρωταθλήματος οι έξι πρώτες να μάχονται για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία ξεκινώντας με τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και οι άλλες έξι για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Σημαντική είδηση που βγήκε από τη συνέντευξη , είναι η συζήτηση που υπάρχει για ενδεχόμενη και πιθανή συνεργασία της Νίκης Αγκαθιάς με την ομάδα του  ΓΑΣ Βέροιας.Το βάρος που καλείται να σηκώσει η Νίκη Αγκαθιάς είναι μεγάλο μια  και θα είναι η μοναδική ομάδα του νομού Ημαθίας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ ΄Εθνικής και είναι πρόκληση για τον ίδιο αφού δεν φαίνεται στον ορίζοντα η συμμετοχή της ΠΑΕ Βέροιας στη Γ΄Εθνική.

Δεν αποφύγαμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε την άποψή του για τον Τάκη Παπαδόπουλο και το Δημήτρη Σαμαρά. Τα σχόλιά του ήταν θετικά για την προσπάθεια που έκαναν ο καθένας για τα συμφέροντα της ομάδας του.

Ακόμη αναφερθήκαμε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Νίκης Αγκαθιάς  που βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Την Κυριακή 10/6 μας είπε ο Αριστείδης Ματσούκας ότι θα γίνει γενική συνέλευση για να  αναλύσει το πλάνο της ομάδας για την επόμενη δύσκολη χρονιά στη Γ΄ Εθνική και τη στήριξη που χρειάζεται και από άλλους ανθρώπους  με την είσοδό τους στο ΔΣ του συλλόγου.

Στο τέλος μας είπε,  ότι θα γίνει πρόταση στον τωρινό προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη για να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στη Γ΄ Εθνική.

Στη συνέχεια της εκπομπής υπήρξε και δεύτερος καλεσμένος  στο στούντιο του ράδιου avena97,7,και  ήταν ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος , Πόλυς Καζαντζίδης.

Μιλήσαμε για τους στόχους της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναφερθήκαμε στον προηγούμενο προπονητή Σάκη Παγγούρα και τον νέο Τάσο Χουρσουζίδη. Από τη συζήτηση φάνηκε ότι ο Σάκης Παγγούρας βιάστηκε να ανακοινώσει τη παραίτησή του επηρεασμένος από δημοσιεύματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Τάσος Χουρσουζίδης αναλαμβάνει την ομάδα να την οδηγήσει σε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην κατηγορία με το σύνθημα: «Παίζουμε για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

Ο Πόλυς Καζαντζίδης μίλησε για τον « Ποδοσφαιρικό πατέρα του, Τάκη Παπαδόπουλο, »αφού έπαιξε μπάλα στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων με προπονητή τον Τάκη. Τη σχέση και οικογενειακή  φιλία που έχουν, την απόφαση που είχε πάρει το ΔΣ του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος  που  ήταν ένας καθοριστικός  παράγοντας για να ψηφίσει υπέρ της πρότασης μομφής εις βάρος του Ματσούκα Αριστείδη την οποία κατέθεσε ως γνωστόν ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, Τάκης Παπαδόπουλος.

Στο τέλος της συνέντευξης δημιουργήθηκε ένταση για το  πλαίσιο των ερωτήσεων που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

 

 

Απάντηση