ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σήκωσε το γάντι ο πρόεδρος του Φίλιππου Αλεξάνδρειας Δ.Σαμαράς κατά του Σ.Λαγογιάννη με σκληρούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις.(video)

Σήκωσε το γάντι ο πρόεδρος του Φίλιππου Αλεξάνδρειας Δ.Σαμαράς κατά του Σ.Λαγογιάννη με σκληρούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις.

Την Τρίτη22-5-2018 και ώρα 18:00 – 20:00 στην εκπομπή« Η μπάλα… στην κερκίδα» του ράδιου AVENA 97,7 και AVENA.GR πήρε μέρος τηλεφωνικά ο Σάκης Λαγογιάννης σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την πορεία της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων,αλλά και για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας τον οποίο είπε ότι θεωρεί ξένο σώμα και αναφέρθηκε στην περσινή του προσπάθεια να ζητήσει από τον Πρόεδρο του Φιλίππου Δημήτρη Σαμαρά να του παραχωρηθεί η ομάδα της Αλεξάνδρειας για να αγωνιστεί στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αυτή του η αναφορά υπήρξε η αιτία της παρέμβασης του Προέδρου του Φιλίππου Δημήτρη Σαμαρά,ο οποίος είπε.

‘Άλλοι άφησαν την ομάδα και έφυγαν και άφησαν τα σπασμένα να τα πληρώσουν άλλοι.

Αυτά που είπε(Σ.Λαγογιάννης) ότι εκπροσωπεί κάποιους άλλους για να πάρουν την ομάδα είναι αηδίες. 

Όταν μαζεύτηκαν σε μια ταβέρνα και ο δικηγόρος τους είπε χρήματα έχετε για να πάρετε την ομάδα όλοι τους κοιτούσαν δεξιά και αριστερά.

Όλοι θέλουν να κάνουν τον μάγκα,αλλά ας φέρουν τα χρήματα που οφείλουν από προηγούμενες εποχές και μετά ας μιλούν.

Και άλλα είπε ο Δημήτρης Σαμαράς που μπορείτε να τα ακούσετε στα βίντεο που ακολουθούν,όπως και τι είπε και ο Σάκης Λαγογιάννης.

Ακόμη μπορείτε να ακούστε το  Γρηγορόπουλο Διονύση, ποδοσφαιριστή και προπονητή τερματοφυλάκων της Νίκης Αγκαθιάς για τα σχέδιά του.

Στο τέλος της εκπομπής ήταν καλεσμένος στο στούντιο ο ΠόλυςΧουρσουζίδης  και μίλησε για τα τουρνουά που ετοιμάζει και για το πρωτάθλημα νέων που θα γίνει από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι συντελεστές της εκπομπής είναι ο Αληθινός ΤΣΙΚ, ο Πεχλιβάνιδης Μανώλης και ο Γιάννης Ζήνας

 

Απάντηση