ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαψεύδει Τα σενάρια δικαιολογίες του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την απαγόρευση χρίσης καμερών ο πρόεδρος της Αγκαθιάς Αριστείδης Ματσούκας

Διαψεύδει Τα σενάρια δικαιολογίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την απαγόρευση χρίσης καμερών για την δημοσιογραφική κάλυψη του παιχνιδιού με την Νίκη Αγκαθιάς ο πρόεδρος της Νίκης Αριστείδης Ματσούκας.

Σενάρια τα οποία φέρανε την ομάδα της Αγκαθιάς να κάνει ένσταση για δημοσιογραφική κάλυψη του αγώνα με χρήση καμερών χωρίς την εγγραφή συγκατάθεση της ΕΠΣ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Ματσούκα μας είπε ότι κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο και χαρακτήρισε τα σενάρια αυτά ως ευφάνταστα και φθηνές δικαιολογίες.

Πάντοτε ήμασταν υπέρ της χρήσης των καμερών και ποτέ δεν σταθήκαμε εμπόδιο στην δημοσιογραφική κάλυψη των παιχνιδιών της ομάδας μας με όποιο τρόπο επέλεγε το κάθε μέσο.

Εάν γνωρίζαμε νωρίτερα ότι κάτι τέτοιο θα επικαλούταν η ομάδα του ΠΑΟΚ θα βγάζαμε και σχετική ανακοίνωση ενημερώνοντας των τύπο και όλη την φίλαθλη κοινωνία του νομού που περίμενε με αγωνία αυτό το παιχνίδι.

 

Απάντηση