ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Λειαίνονται οι γωνίες για τον Μ.Χαλκίδη.Δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τον Π.Γκυρίνη.Αμήχανη η κεντροαριστερα.

Τυχαία συνάντηση είχανε την Παρασκευή 11/5 το μεσημέρι ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης με τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Κώστα πασχαλιώρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο καφενείο του κ. Πλασταρά, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, όταν εκεί βρέθηκαν μετά από συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιο AVENA 977 AVENA.GR  το μέλος των πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Kουτσουπιάς Φώτης, με τους δημοσιογράφους Στέλιο Κουρνιάκο και Τάσο Καμπάνη.Τυχαία εκεί βρέθηκε και ο στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χαλκίδη Σάκης Σίγκας και μετά από λίγο ήρθε και ο πρώην βουλευτής.

Να πούμε ότι η γνωριμία  του Φώτης Κουτσουπιά με τον Μιχάλη Χαλκίδη είναι παλιά.Στο μαγαζί με την παρέα του ήταν και ο Κώστας Πασχαλιώρης και κάποια στιγμή οι δύο παρέες ενώθηκαν σε μία.

Βέβαια μπορεί να πει κανείς ότι το να ενωθούν δύο παρέες σε μία δεν λέει και τίποτε.Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση είναι διαφορετικά, διότι οι σχέσεις των δύο πολιτικών ανδρών δεν ήτανε ποτέ ιδιαίτερα καλές και το τελευταίο διάστημα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για το δήμο της Αλεξάνδρειας από τον Μ. Χαλκίδη η αντίδραση του Κώστα Πασχαλιωρη ήταν αρνητική.Λέγεται δε ότι ήρθε και σε έντονη αντιπαράθεση με τον Σάκη Κούγκα στενό του φίλο, όταν δήλωσε ότι μπορεί να στηρίξει τον Μ.Χαλκίδη.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι οι γωνίες τουλάχιστον σε ανθρώπινο επίπεδο αρχίζουν να λειαίνονται και ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο εύκολο να λειανθούν και οι πολιτικές. Άλλωστε και οι δύο βρίσκονται στον ίδιο πολιτικό χώρο αυτόν της Νέας Δημοκρατίας και ως εκ τούτο ποίο εύκολο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Το σίγουρο είναι ότι μια τέτοια εξέλιξη στον χώρο της κεντροδεξιάς φέρνει σε ακόμη δυσκολότερη θέση τον είδη αποδεκατισμένο από στελέχη Δήμαρχο Π.Γκυρίνη,ο οποίος ξέρει πολύ καλά ότι στο δίλημμα Γκυρίνης Χαλκίδης μέτρο σύγκρισης δεν μπορεί να τεθεί.

Βέβαια υπάρχει και το όνομα του πρώην Δημάρχου Φ.Δημητριάδη αλλά όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες μετά και το ”ευγενικό να καθίσει σπίτι του” που ουσιαστικά του είπε μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο ΡΑΔΙΟ AVENA 977 AVENA.GR πριν λίγο καιρό o Σάκης Κούγκας τον έχει προβληματίσει πάρα πολύ και ουσιαστικά έχει πάρει την απόφαση να μην συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

Και ενώ αυτός ο οργασμός  συμβαίνει στον χώρο της κεντροδεξιάς, η κεντροαριστερά παρακολουθεί αμήχανη και άτολμη με τα στελέχη της να αναλώνονται σε διαπιστώσεις και φιλολογικές συζητήσεις.

Απάντηση