ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Δείτε το παιχνίδι,τα πέναλτι και τι δήλωσαν οι παλαιές δόξες του Καμποχωρίου μετά τον αγώνα έθιμο με τους νέους (video-foto)

Το έθιμο διατηρήθηκε και το ποδοσφαιρικό ραντεβού που κρατά πάνω από πενήντα πέντε χρόνια στο Καμποχώρι, πραγματοποιήθηκε παρά τους αρχικούς φόβους ότι ο καιρός μπορεί να τους το  χαλούσε.

Οι παλαίμαχοι λοιπόν αντιμετώπισαν τους νέους και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Ομάδος σε ένα παιχνίδι που στόχο και σκοπό έχει μόνο να βγάλει νικητή το ποδόσφαιρο,παλιούς και νέους να έρθουν πιο κοντά και οι μεν παλαιοί να θυμηθούν τις παλιές καλές στιγμές τους, οι δε νεότεροι να δουν σε δράση τα ινδάλματά τους, αλλά και να παραδειγματιστούν για να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Έτσι λοιπόν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής έγινε το παιχνίδι και για την ιστορία το πρώτο ημίχρονο έληξε με 4-1 υπέρ των νέων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παλαίμαχοι έκαναν την αντεπίθεση τους ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 4-4 και το αποτέλεσμα κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με κερδισμένους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος ακολούθησε μία μικρή δεξίωση προς τιμήν όλων την οποία διοργάνωσε η διοίκηση της Ομάδος Καθώς επίσης και η Κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που κλήρωνε ένα Κατσίκι και το οποίο κέρδισε ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπάμπης Βουλγαράκης

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΓΑΖΙ

Απάντηση