ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Μεγάλη Παρασκευή το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού στο Καμποχώρι.Οι παλαίμαχοι αναμετρούνται με τους νέους

Στο Καμποχώρι εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια ποδοσφαιρική παράδοση που λέει ότι την Μεγάλη Παρασκευή οι νεαροί εν ενεργεία ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν την παλιά ”αγέραστη φουρνιά” που τόσες επιτυχίες χάρισε στους φίλους της ομάδας και όχι μόνο του χωριού.

Έτσι λοιπόν και φέτος δεν θα μπορούσε αυτό το ποδοσφαιρικό ραντεβού να μην πραγματοποιηθεί.

Παλαιοί και νέοι ετοιμάζονται και σας περιμένουν να απολαύσετε την αναμέτρηση του παλιού με το καινούργιο,την εμπειρία αντιμέτωπη με την φρεσκάδα και την νεανικότητα.

Σε ένα ντέρμπι που νικητή έχει μόνο το ποδόσφαιρο και την συσφίξει των σχέσεων παλαιών και νέων.

Ελάτε λοιπόν όλοι για να χαρείτε και να απολαύσετε την προσπάθεια και το θέαμα.

Για το ραντεβού αυτό η διοίκηση της ομάδας (που τα τελευταία χρόνια κάνει μια εξαιρετική δουλειά και της αξίζουν συγχαρητήρια)  έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο για να παραβρεθεί στο γήπεδο

Δείτε την

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ.
Το ΔΣ της ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ προσκαλεί ΟΛΟΥΣ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στον ετήσιο παραδοσιακό φιλικό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Παρασκευή και ώρα 10:30 στο γήπεδο του Καμποχωρίου, μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Με σεβασμό προς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, εκ του ΔΣ της ομάδας.

Απάντηση