ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Άνετα ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών 68-48 και εισιτήριο με την Τρίτη θέση στα playoffs (video ο αγώνας)

Νικηφόρα όπως αναμενόταν έληξε το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Η τοπική ομάδα επικράτησε της ομάδος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών αποδίδοντας κατά διαστήματα ικανοποιητικό μπάσκετ και ανοίγοντας σταδιακά την διαφορά με εφαλτήριο την άμυνα.

Με την νίκη αυτή οριστικοποιείται στην τρίτη θέση της κατάταξης που την φέρνει αντιμέτωπη με τον ΦΟ Αριδαίος για τα playoffs του πρωταθλήματος και την διεκδίκηση της εισόδου στον τελικό.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα φιλικοί αγώνες μεταξύ των τμημάτων υποδομής του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και των αντίστοιχων του Φιλίππου Νέας Πέλλας.
Διοίκηση, παίχτες και προπονητικό τιμ εύχονται σε όλους τους συνδημότες μας Καλή Ανάσταση.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών  68-48

Δεκάλεπτα: 18-11, 40-26, 49-35, 68-48.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (Γκένογλου, Γκιζάρης): Πουρλιοτόπουλος 2, Κατσανεβάκης 7, Γιοβαννόπουλος, Παντοφλίδης 6, Σιτσάνης 18,  Παπαγερίδης 22(2), Καρκάρας, Καραγιάννης4, Προιος 7, Τερζίδης 2, Πουαρίδης, Αλμπάνης

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΓΑΖΙ

 

 

Απάντηση