ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αριστείδης Ματσούκας. Ανιστόρητος και ανεπιθύμητος ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας.Τον Τάκη Παπαδόπουλο δεν τον συγχωρώ.Δεν στηρίζω Χαλκίδη(video)

Μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 27/2 στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ΡΑΔΙΟ AVENA 977 και AVENA.GR ο επίτιμος πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Νίκης Αγκαθιάς Αριστείδης Ματσούκας.

Σε αυτήν την συνέντευξη μίλησε για την πρόταση μομφής που του έγινε και καθαιρέθηκε από την θέση του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Απάντησε στον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Π.Γκυρίνη γι αυτά που είπε στον χορό του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Για τις σχέσεις του με την ομάδα των Τρικάλων και του προέδρου της Τάκη Παπαδόπουλο.

Για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Για την Νίκη Αγκαθιάς

Για την πολιτική και το ενδεχόμενο ο ίδιος η κάποιος από την οικογένειά του να συμμετέχει στις Δημοτικές εκλογές του 2019 και αν θεωρεί τον Μιχάλη Χαλκίδη ως κάτι καινούργιο που θα μπορούσε να στηρίξει.

 Ανιστόρητος ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π.Γκυρίνης, είναι ανεπιθύμητος από την Νίκη Αγκαθιάς,δεν τον θέλουμε ούτε σε αγώνα να έρθει και μάλλον δεν γνωρίζει τα χωριά πέραν του Αλιάκμονα.

Με τον Τάκη Παπαδόπουλο δεν έχουμε μιλήσει (μετά τα όσα συνέβησαν με την ΕΠΣ Ημαθίας) και δεν χρειάζεται και ούτε θα μιλήσουμε.Αν ήταν ένα παιδί θα το του συγχωρούσα,μετά όμως από 40 χρόνια φιλίας όχι.

Η μομφή έγινε για να ελεγχθεί η διοίκηση της ΕΠΣ. Κάποιοι θέλανε να είμαστε εξαρτημένοι σε κάποιους και για τον λόγο αυτόν μοίραζαν δωράκια σε ομάδες για να με καταψηφίσουν.

Σκοπός κάποιων είναι μετά από 2 χρόνια να αναλάβει την προεδρία ο Μουρτζίλας ο οποίος είναι άσχετος.

Ο Χαλκίδης ότι ήταν να δώσει το έδωσε.Δεν είναι το καινούργιο.Θα στηρίξω και ενδεχόμενα ο γιος μου να είναι υποψήφιος σε κάτι καινούργιο.Είπε στο ΡΑΔΙΟ AVENA 977 AVENA.GR.λίγο πριν.Πλήρες ρεπορτάζ και το βίντεο της συνέντευξης σε λίγη ώρα στο AVENA.GR.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας είναι μια μηχανή παραγωγής ποδοσφαιριστών.Οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές,άλλωστε εγώ τιμήθηκα για την προσφορά μου από την ομάδα αυτή.

Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσει το πρωτάθλημα.

 

 

Απάντηση