ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Ισόπαλο 0-0 το ντέρμπι του Πλατέως με το Κλειδί και ανοικτοί λογαριασμοί για την άνοδο (video)

Ένα πραγματικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11/2 στο λασπωμένο γήπεδο Πλατέως Όπου η τοπική ομάδα του Αστέρα υποδέχτηκε την γειτονική ομάδα του Εθνικού Κλεδίου.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο σε ένα μεγάλο βαθμό θα έκρινε και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα με έναν βαθμό διαφορά.

Αν και το γήπεδο δεν επέτρεπε,λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου να γίνει ένα καλό παιχνίδι,εντούτοις  και  είκοσι δύο ποδοσφαιριστές από το πρώτο λεπτό του αγώνα μπήκαν μέσα με δύναμη και πάθος για να διεκδικήσουν τη Νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα τους.

Τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε η ομάδα του Αστέρα η οποία στο 22′ με κεραυνό του Τόζογλου  έξω από τη μεγάλη περιοχή είχε δοκάρι και στο 55′ με τον Χαλβατζή είχε χαμένο πέναλτι,που λίγο πριν είχε κερδίσει ο ίδιος, Ενώ οι φιλοξενούμενοι Όπως δήλωσε και ο προπονητής τους παίζανε με αμυντικούς προσανατολισμός και με ξαφνικές αντεπιθέσεις θέλανε να κερδίσουν το παιχνίδι.

Το τελικό 0-0 αφήνει μία πικρή γεύση στους γηπεδούχους και ανοιχτούς τους λογαριασμούς για την άνοδο στην Α1

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

 

Απάντηση