ΑΘΛΗΤΙΚΑ

3-1 έχασε η Αλεξάνδρεια από τον Αλμωπό Αριδαίας και βλέπει υποβιβασμό.(video -foto)

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

 

Μέχρι και στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Αλεξάνδρειας ήλπιζε ότι θα μπορούσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Αλμωπού Αριδαίας μιας και το σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους είχε βρεις τις ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Βέβαια η τοπική ομάδα σαφώς καλύτερη με πολλές ευκαιρίες αλλά λόγο της φλυαρίας των παικτών της δεν μπορούσε να μετουσιώσει αυτές σε κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η τοπική ομάδα ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και στο 50΄ ο Μεντής μετά από αλλεπάλληλες κόντρες η μπάλα έφθασε σε αυτόν που με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια και πάλι η τοπική ομάδα συνέχισε να πιέζει για να σημειώσει και ένα δεύτερο τέρμα και μετά από 15 λεπτά κατάφερε με τον Ελευθεριάδη να το πετύχει γράφοντας το 2-0.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας προσπάθησε να αντιδράσει και σωστά  διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε σε σπρώξιμο ποδοσφαιριστή της μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

H προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Αλεξάνδρειας απέδωσε καρπούς και στο 75ο λεπτό μετά από πάσα του Σκλιοπίδη ο Πέικος έγραψε το 2-1

Η ομάδα της Αριδαίας όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 93 με τον Χούγκο με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1, αφού στο 83′ το σουτ του Χαρίση  βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Αλεξάνδρειας.

Απάντηση