ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο βαρύ τερέν του γηπέδου της Αλεξάνδρειας ο ΠΑΟΚ 7-1 τον Άγιο Γεώργιο(video-foto)

Στο βαρύ τερέν του γηπέδου της Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/1 απόγευμα το παιχνίδι μεταξύ του τοπικού ΠΑΟΚ και του Αγίου Γεωργίου για το πρωτάθλημα της Α1.

Ήταν ένα παιχνίδι που ρόλο είχε μόνο η τοπική ομάδα και ανέδειξε ως πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Καραντουλαμά, ο οποίος πέτυχε 4 τέρματα και 3 ασίστ από τις οποίες προήλθαν και τα υπόλοιπα τρία τέρματα της ομάδος του.

Από το ξεκίνημα λοιπόν ο ΠΑΟΚ έδειξε τις διαθέσεις του αφού μόλις στο 7′ Άνοιξε το σκορ με τον Καραντουλαμά στο 26′ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή έκανε το 2-0 και στο 32′ ο Αργυρόπουλος παίρνοντας τη σκυτάλη έκανε το 3-0 με το οποίο σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε με τον Καραντουλαμά στο 55 να γράφει το 4-0,ενώ ο Ζωγράφος στο 68′ και ο Αργυρόπουλος στο 69′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου προσπάθησε να αντιδράσει και στο 80′ με τον Τουλουμτζή μείωσε το σκορ σε 6-1.Η ομάδα του ΠΑΟΚ αντέδρασε και πάλι και στο 90′ και πάλι με τον Καραντουλαμά έγραψε το τελικό 7-1

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

Απάντηση