ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

10η Νίκη για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας

Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των φιλάθλων το ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και του Ροδοχωρίου, Αφού στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν άτονο άτεχνο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.

Παρά την απουσία του κινητήριου μοχλού της ομάδας Παύλου Φωτιάδη, η ομάδα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και από τα πρώτα λεπτά πίεσε τους αντιπάλους την εστία τους
Στο πέμπτο κιόλας λεπτό σουτ του Σκούρα από κοντά απέκρουσε ο Κασαπίδης.
Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από μία εντυπωσιακή ενέργεια του Θανάση Κιτσα από τα δεξιά η μπάλα κατέληξε στον Πατατούκα ο οποίος δεν Δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Η υπεροχή του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε κατα τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει άλλες επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Κασαπίδη.
Σε αργο ρυθμό και χωρίς ποιότητα εξελίχθηκε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Στο 58 η ομάδα του ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες έπειτα από αποβολή του Σκούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Την αριθμητική υπεροχή του δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του υπόλοιπο αγώνα να εκμεταλλευτεί η φιλοξενούμενη ομάδα με αποτέλεσμα να μη μη δημιουργήσει καμία αξιόλογη Ευκαιρία.
Το τελικό 1-0 κρίνεται δίκαιο παρόλα αυτά η εικόνα του παιχνιδιού θα πρέπει να προβληματίσει τους προπονητές και των δύο ομάδων.

*Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού η διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας βράβευσε τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την ομάδα του ροδοχωρίου Αλέξη Ασλάνογλου και Γιώργο κασαπίδη. Μία πολύ όμορφη ενέργεια εκ μέρους των διοικούντων της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

 

Απάντηση