ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Σε ρυθμούς προπόνησης 6-0 ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας την Επισκοπή Νάουσας και πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας (video-foto)

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/11 την ομάδα της επισκοπής Νάουσας και από τα πρώτα λεπτά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Στο 6ο λεπτό το σκορ άνοιξε ο Αργυρόπουλος κάνοντας το 1-0 στο 22′ ο Θανάσης Πετράη το 2-0 στο 32′ ο Αργυρόπουλος το 3-0 και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 43′ ο ίδιος παίκτης κάνοντας χατ-τρικ έκανε το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟΚ κατέβασε ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς, παρόλα αυτά όμως η ομάδα της Επισκοπής δεν ήταν ικανή να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα του γηπεδούχου ΠΑΟΚ Έτσι λοιπόν στο 75ο λεπτό ο Καρατάσος έκανε το 5-0 και στο 77ο λεπτό ο Φωτιάδης το 6-0.

Έτσι λοιπόν η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με την νίκη αυτή περνάει πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της Α1 και όπως όλα δείχνουν με την Νίκη Αγκαθιάς τις διαφορές τους οι δύο ομάδες αυτές θα λύσουν στα μεταξύ τους παιχνίδια όπου και θα φανεί ποια ομάδα θα είναι αυτή που τελικά θα είναι και η πρωταθλήτρια στην κατηγορία.

Απάντηση