ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Προβάδισμα για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας για την Αλεξάνδρεια η ποία νίκησε με 2-1 την Νάουσα(video-foto)

Προβάδισμα για την επόμενη ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ ΗΜθίας πήρε η ομάδα της Αλεξάνδρειας η οποία αντιμετώπισε στο γήπεδο της την ομάδα της Νάουσας.

Η Αλεξάνδρεια η οποία βρέθηκε να χάνει από το 36 μετά το ωραίο γκολ που πέτυχε με γυριστό σουτ ο Νίκου,δεν το έβαλε κάτω και στην επανάληψη  πίεσε και έκλεισε στα καρέ την ομάδα της Νάουσας Στο 62′ η Αλεξάνδρεια είχε την ευκαιρία με το νερό τριανταφυλλόπουλο να ισοφαρίσει. Το πέναλτι όμως που κέρδισε ο νεαρός δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει αφού ο τερματοφύλακας της Νάουσας απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 84ο λεπτό η πίεση της Αλεξάνδρειας έφερε καρπούς.Ο πιπιλιάρης με ωραία κεφαλιά μέσα από τη περιοχή έκανε το 1-1.

Η  Αλεξάνδρειας συνέχισε να πιέζει και με μία πολύ ωραία ενέργεια του νεαρού Τριανταφυλλόπουλου στο 88′ έκανε το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Κούζας, Πιπιλιάρης, Αργυρίου, Δημητρίου (46′ Τάχος), Πέικος, Καρατζάογλου, Τριανταφυλλόπουλος, Δημητρουλόπουλος (46′ Ταλαίπωρος), Δαδάκος, Ραχήμ (82′ Κόλα), Μυλωνάς (51′ Κούμπουλα)

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Καψάλης, Τούφας, Μουρατίδης, Δίντσης, Γιαννόπουλος, Τόσιος (85′ Ευθυμιάδης), Νίκου (73′ Κερμανίδης), Ζούρκος (62′ Χατζόπουλος), Μτσενλτισβίλι (62′ Μουρίκι), Μαντώς

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

 

Απάντηση