ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Νίκη εκτός έδρας για την Παιδική ομάδα Μπάσκετ του Άθλου Αλεξάνδρειας επί του ΦΟ Αριδαίας με 55-60

Μια πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι των αήττητων του Β’ Ομίλου σημείωσε την Κυριακή 12/11 εκτός ‘έδρας επί της ομάδας του ΦΟ Αριδαίας η Παιδική ομάδα Μπάσκετ του Άθλου Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα της πόλης μας ξεκίνησε πολύ νωθρά το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι παίζοντας πολύ δυνατά και παθιασμένα να εκμεταλλευτούν τα λάθη των αθλητών του Άθλου και να προηγηθούν στο τέλος του δεκαλέπτου με 18-11.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με τον διαιτητή του αγώνα να χρεώνει με πολλά φάουλ τους παίχτες και των δυο ομάδων. Το ημίχρονο βρήκε μπροστά τους γηπεδούχους με σκορ 33-22.

Η ανάκαμψη άρχισε για τον Άθλο από το τρίτο δεκάλεπτο. Δύο τρίποντα από τον Χαριτόπουλο και ένα από τον Τζαφέρη μαζί με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο  έριξε την διαφορά στους πέντε πόντους (43-38).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Άθλος ανέβασε ακόμη περισσότερο την άμυνά του και με ώριμο τρόπο επίθεσης αλλά και ψυχραιμία στις βολές πήρε προβάδισμα στο τελευταίο πεντάλεπτο 5-7 πόντους το οποίο και διατήρησε ως το τέλος του αγώνα με τελικό σκορ 55-60

Έτσι κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο του ,να παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία και να περάσει μέσα από την δυσκολότερη ίσως έδρα του ομίλου του.

Επόμενος αγώνας για την παιδική ομάδα της Ακαδημίας Άθλος πάλι εκτός έδρας αυτή τη φορά στη Νάουσα απέναντι στον τοπικό Ζαφειράκη.

Οι πόντοι των δύο ομάδων:

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Χασάπης): Τσακίρης 2,Βασίλογλου ,Παυλίδης 7, Μπίνος 21,Υποδηματόπουλος 8, Κληντσάρης, Πετρούδης 4, Βασίλογλου 2, Αμπάρης 5

ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ (Αγγέλης): Γιοβαννόπουλος 3(1), Νοτόπουλος, Τακουτής, Ντάμτσης 2, Παύλου 19(1), Τζαφέρης 7 (1), Χατζηλεμονιάς 1, Χαριτόπουλος 11(3), Ευθυμιόπουλος, Τσαρούχας 17 (1), Γιαντσιδιώτης, Πεκιαρίδης 1.

Απάντηση