ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Η Δημοτική Κοινότητα Μελίκης συγχαίρει τα κορίτσια της Ακροβατικής Γυμναστικής του ΜΑΟΚ Μελίκης «Ο Φίλιππος»

Η Δημοτική Κοινότητα Μελίκης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στα κορίτσια της Ακροβατικής Γυμναστικής του ΜΑΟΚ Μελίκης «Ο Φίλιππος» και την γυμνάστριά τους Μαμουτοπούλου Ελένη, για την επιτυχημένη συμμετοχή τους στους διασυλλογικούς αγώνες Ακροβατικής Γυμναστικής που διοργανώθηκαν από την ΑΕΣΓΒΕ την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του  Ε.Γ. Μίκρας.

Συγκεκριμένα στη Δυάδα Γυναικών Ε΄ Κατηγορίας, τα κορίτσια της Μελίκης Περπερά Δήμητρα και Δαλλοπούλου Ευθαλία κατέκτησαν τη 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο, ενώ σημαντική επίσης εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Πασιοπούλου Αικατερίνη, Παράσχου Αντωνία και Πασιοπούλου Αναστασία στην Τριάδα Γυναικών Ε΄ Κατηγορίας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η Μελίκη επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Ακροβατικής Γυμναστικής μετά από πολλά χρόνια απουσίας, αλλά έχοντας ως παρακαταθήκη  σημαντικές Πανευρωπαϊκές αλλά και Παγκόσμιες Διακρίσεις. Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτών των παιδιών, που ανάμεσα σε τόσους ιστορικούς συλλόγους μεγάλων πόλεων, κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικότατες διακρίσεις και να μας κάνουν υπερήφανους.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης
Αλέξανδρος Ακριτίδης

Απάντηση