ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Με άνεση και χωρίς δυσκολία ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επικράτησε του Αράχου με 5-0 (video-foto)

Με άνεση και χωρίς δυσκολία ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επικράτησε του Αράχου με 5-0

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αναγνωριστικές προσπάθειες και από τις δυο πλευρές μέχρι το 18′ όταν μέσα από την περιοχή ο Θανάσης Κίτσας έγραψε το 1-0.

Στην συνέχεια η ομάδα του Αράχου προσπάθησε να αντιδράσει,χωρίς όμως αποτέλεσμα και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ με τον Θεοδώρου Κυριάκο διπλασίασε τα τέρματα του πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 2-0 και την ψυχολογία με το μέρος του.

Στην επανάληψη η ομάδα των φιλοξενούμενων μπήκε δυνατά διεκδικώντας κάτι καλύτερο,αντ αυτού όμως στο 65′ ο τερματοφύλακας τους ανέτρεψε τον Αργυρόπουλο και ο διαιτητής του αγώνα τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης ο οποίος ευστόχησε κάνοντας  το 3-0 και αξίζει να σημειωθεί ότι την θέση του αποβληθέντα τερματοφύλακα πήρε ο προπονητής της ομάδας Κασάπης Αντώνης.

Από εκεί και μετά και αφού η ομάδα του Αράχου είχε μείνει με 10 παίκτες, η ομάδα του ΠΑΟΚ χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα πέτυχε άλλα δυο γκολ με τον Κίτσα Κώστα στο 83′ και τον Πατατούκα στο 86′ για να γραφεί το τελικό 5-0

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Ευαγγελόπουλος, Κούκλας, Αθανασιάδης, Θεοδώρου, Μπουκλάς Α, Καρατάσιος, Φωτιάδης, Πετράι, Κίτσας Αθ, Πατατούκας, Αργυρόπουλος.

Π.Ν. Αράχου: Μπαρούτας, Μπεκτάς, Κόκκαλης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Λάζος, Φετεινίδης, Τσεργάς, Χατζηβασιλειάδης, Δερμιτζόγλου, Πέτκος.

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

 

 

Απάντηση