ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Τα Τρίκαλα πήραν το ντέρμπι νικώντας την Αλεξάνδρεια με 2-0

Η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στην Αλεξάνδρεια η ουσία όμως στα Τρίκαλα.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού η Αλεξάνδρεια είχε τον έλεγχο και κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ,όμως για ακόμη μια φορά η αδυναμία της στον επιθετικό τομέα την πρόδωσε.

Τα Τρίκαλα από την άλλη  με έξυπνη τακτική έβγαινε στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές με το καλύτερό της επιθετικό Γιώργο Κίτσα κέρδισε ένα φάουλ στο 50′ που ανέλαβε να το κτυπήσει ο Κιρκιλιανίδης,ο οποίος με μια καταπληκτική  εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας και μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς έγραψε το 1-0.

Η Αλεξάνδρεια προσπάθησε να αντιδράσει,αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί.

Τα Τρίκαλα και πάλι με τον Γιώργο Κίτσα να αλλάζει με μια μπαλιά το παιχνίδι από την άλλη πλευρά του γηπέδου και η μπάλα να δίνεται με μια στον Παρσόπουλο,ο οποίος μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε στο 84′ να γράψει το τελικό 2-0

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κιρκιλιαννίδης, Κουκουράκης, Κίτσας Γ, Ζωγράφος, Τσουλχάι, Παρσόπουλος.

ΑΣΦ Αλεξάνδρειας: Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Καρατζάογλου, Αβραμόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Σκοπελίτης, Κόλα.

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

Από την ένταση που δημιουργήθηκε.

Απάντηση