ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Δεν τα κατάφερε η Αλεξάνδρεια 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα Θεσσαλονίκης.

Στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική δεν κατάφερε η Αλεξάνδρεια να αξιοποιήσει την έδρα της και να κάνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της αφού στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18/10 με τον Αγροτικό Αστέρα Θεσσαλονίκης έληξε ισόπαλο 1-1

Με κατεβασμένα λοιπόν τα κεφάλια έφυγαν από το γήπεδο παίκτες και φίλαθλοι της Αλεξάνδρειας,αφού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα της δεν καταφέρνει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης την οποία διατηρούσε, μέχρι το 87′ λεπτό προηγούμενη από το 14′ με τον Σκοπελίτη,επι του Αγροτικού Αστέρα Θεσσαλονίκης.

Στο 87′ λεπτό σε μια αδράνεια της άμυνας και του τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας,ο Μαντζίρης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 1-1

Αλεξάνδρεια: Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Κωτσόπουλος, Δημητρίου, Δημητρόπουλος, Αβραμόπουλος, Σκοπελίτης (70΄ Καράζογλου), Μπενίσκος, Κούμπουλα (50΄ Μυλωνάς), Κόλα (87΄ Πιπιλιάρης).

Αγρ. Αστέρας: Καμπάς, Ιωαννίδης (46΄ Μαντζίρης), Αγτζίδης, Γεωργιάδης, Κεχαγιάς, Ντουνιάς (46΄ Ζαχαράκης), Μερτζάνης (90΄ Μύτογλου), Προβατάς, Πιστόπουλος, Παπουτσής (65΄ Ατζαμιδάκης), Ζώτος.

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

 

Απάντηση