ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Γ Εθνική.Δύσκολο έργο για την Αλεξάνδρεια.Δυσκολότερο για τα Τρίκαλα.Ρεπό η Νάουσα.

Σε λίγο οι ομάδες της Ημαθίας που αγωνίζονται στην Γ Εθνική δίνουν πολύ σημαντικούς αγώνες για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την επίτευξη των στόχων τους. Η τρίτη έχει ρεπό.

Συγκεκριμένα η Αλεξάνδρεια υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα και θέλει μπροστά στο κοινό της να κάνει την δεύτερη της νίκη,που θα τις δώσει άλλον αέρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος,μιας και τα δυο στραβοπατήματα στο ξεκίνημα της αγωνιστικής προβλημάτισαν τον κόσμο της.

Βέβαια ήρθε η νίκη,εκτός έδρας στην 3η αγωνιστική και αποκατέστησαν εν μέρη την εμπιστοσύνη του κόσμου προς αυτήν και γι αυτό σήμερα είναι επιτακτική η νίκη που θα δώσει δύναμη τόσο σε αυτή όσο και στον κόσμο της.

Από την άλλη η ομάδα των Τρικάλων μετά από ένα εντυπωσιακό 2χ2,ήρθε η ήττα από τον Ηρακλή στην έδρα της και μπορούμε να πούμε ότι τους προσγείωσε λίγο απότομα και με δεδομένο ότι σήμερα έχουν εκτός έδρας να αντιμετωπίσουν τον Λαγκαδά,την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, κάνουν το έργο των παικτών του Γ.Μαντζιου πολύ δύσκολο.

Η τρίτη ομάδα της Ημαθίας Νάουσα, που αγωνίζεται στην κατηγορία σήμερα έχει ρεπό.

Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 4μμ

Δείτε τα αποτελέσματα, βαθμολογία και τα σημερινά παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής

Άρης Παλαιοχωρίου – Εδεσσαϊκός 3-0

Αγροτικός Αστέρας – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1

Νάουσα – Πιερικός 3-0

ΑΕ Καρίτσας – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 0-2

ΑΟ Καρδίας – Κιλκισιακός 2-0

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ηρακλής 1-2

Αλμωπός Αριδαίας – Καμπανιακός 1-1

Ρεπό: Μακεδονικός

Απάντηση