ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Η Αλεξάνδρεια στην επόμενη φάση των 8 του κυπέλλου με 5-0 επί του Αράχου.

Άνετα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Αράχου επεκράτησε με 0-5 η Αλεξάνδρεια για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας μέσα στο γήπεδο του Αράχου το απόγευμα της Τετάρτης 4/10.

Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Μυλωνάς και παρέμεινε έτσι ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη με δύο τέρματα στο 48′ με τον Δαδάκο και στο 49′ με έναν από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα τον νεαρό Τριανταφυλλόπουλο έγινε το 0-3

Στο 66′ και πάλι ο Τριανταφυλλόπουλοςι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 0-4, για να ολοκληρώσει τη νίκη ο Μυλωνάς στο 74′ σημειώνοντας το τελικό 0-5 και να σφραγίσει το εισιτήριο στους 8 για την ομάδα της Αλεξάνδρειας.

Το δυσάρεστο όμως από αυτήν την αναμέτρηση ήταν ο τραυματισμός δύο παικτών του Αράχου των  Μάριου Σότι και Αναστάσιου Τσέργα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας,όπου για τον πρώτο θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις ενώ για τον δεύτερο δεν διαπιστώθηκε κάτι το ανησυχητικό.

Για τον τραυματισμό των δύο ποδοσφαιριστών του Αράχου η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω τις οποίας ευχαριστεί τον φυσιοθεραπευτής της ομάδας της Αλεξάνδρειας κ.Κούνελα για τις πρώτες βοήθειες που παρείχε στους ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής  ο κ. Καραντώνης και βοηθοί οι κκ. Κελεσίδης και Χριστοδούλου.

Π.Ν. Αράχου: Μπαρούτας, Μπεκτάς, Κόκκαλης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Α, Σότι, Τσεργάς, Λάζος, Χατζηβασιλειάδης, Δερμιτζόγλου, Πέτκος.

ΑΣΦ Αλεξάνδρειας: Κούζας, Γιαλαμίδης, Κωτσόπουλος, Πιπιλιάρης, Αργυρίου, Αβραμόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Κούμπουλα, Τριανταφυλλόπουλος, Δαδάκος, Μυλωνάς.

 

 

Απάντηση