ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Με 3 εκπροσώπους από την Αλεξάνδρεια συμμετείχε η Ημαθία στην διοργάνωση του ιστορικού αυτοκινήτου στην Αριδαία(video-foto)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη διοργάνωση του ΣΙΑΒΕ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ) στην Αριδαία και τα Λουτρά Πόζαρ.
Το πρωί της Κυριακής 1.10.2017., τα ιστορικά αυτοκίνητα ή όπως αλλιώς τα γνωρίζουμε ως αντίκες, έκλεψαν την “παράσταση” με τα χρώματα, τις εικόνες και τους εξωτικούς ήχους όπως αυτός της κόκκινης PONTIAC 7.200 cc. των BMW, DATSUN, VW, ALFA SPIDER, CITROEN, κλπ

Όλος ο πεζόδρομος της Αριδαίας, αλλά και αργότερα η διαδρομή που ακολουθήθηκε και κατέληξε στα Λουτρά Πόζαρ όπου και εκτέθηκαν τα αυτοκίνητα στους επισκέπτες και τους τουρίστες, αποτέλεσε μια ζωντανή έκθεση από τους πραγματικούς φίλους του αυτοκινήτου, που με πολύ μεράκι και το χέρι βαθιά στη τσέπη καταφέρνουν να κάνουν κυριολεκτικά θαύματα.

Η Ημαθία εκπροσωπήθηκε με τρεις εκπληκτικές συμμετοχές από την Αλεξάνδρεια,που κλέψανε και την παράσταση,Την PONTIAC 7.200 cc. του Κώστα Τοπάλη,την ιστορική MERCENDES του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή,ιδιοκτησίας σήμερα του Παναγιώτη Γιοβανόπουλου και με το αξέχαστο MINI COUPER του Χρήστου Μακριγιάννη.

Την αποστολή υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος,Αντιδήμαρχος και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου,τα οποία ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο για τις δράσεις του συλλόγου και για τα ιστορικά αυτά αυτοκίνητα.

Στην συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη και γεύμα στα Λουτρά και αμέσως μετά ο Σύλλογος τίμησε τον Δήμαρχο Αριδαίας,τον δικό μας Κώστα Τοπάλη και τον χορηγό επικοινωνίας pellain-gr.blogspot.gr Θόδωρο Χαρανίδη.

Εμείς να ευχαριστήσουμε τον Θόδωρο Χαρανίδη pellain-gr.blogspot.gr και τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας που λειτουργεί στους καταρράκτες των λουτρών του πόζαρ για το υπέροχο γεύμα που μας πρόσφερε και την άψογη φιλοξενία.

 

Απάντηση