ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Η τελετή αφής της «φλόγας της αγάπης» της 15ης Λαμπαδηδρομίας,πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.(video-foto)

Η τελετή αφής της «φλόγας της αγάπης» της 15ης Λαμπαδηδρομίας,πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/9 το απόγευμα στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.

Ένα όμορφο ταξίδι ευαισθητοποίησης του κόσμου για την εθελοντική αιμοδοσία,που ξεκίνησε τον Αύγουστο στο Ξυλόκαστρο (πόλη που γεννήθηκε η ιδέα της λαμπαδηδρομίας) και τελειώνει την Δευτέρα 25/9 στην Αθήνα,είχε την Αλεξάνδρεια ως προτελευταίο σταθμό,όπου μέλη των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών,αθλητών και μαθητών,διέσχισαν τρέχοντας το κέντρο της Αλεξάνδρειας και κατέληξαν στο Δημαρχείο της πόλης,όπου εκεί τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Π.Γκυρίνης,ο Αντιδήμαρχος Ι.Χαλκίδης,το μέλος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας εθελοντών αιμοδοσίας Ζώτος Θεολόγης,Δημοτικοί Σύμβουλοι,υπηρεσιακοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.

Τον βωμό άναψε  ο χρυσός αθλητής των Special Olympics στο Los Angeles Νίκος Τουλίκας  μαζί με τον  παγκοσμίου κλάσης αθλητή του TAE KWON DO Κώστα Χαμαλίδη.

Αμέσως μετά ακολούθησαν βραβεύσεις στους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών,στους εθελοντές αιμοδότες και στην δημοσιογράφο Έφη Καραγιάννη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ. Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

 

 

Απάντηση