ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αγίας Βαρβάρας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αγωνιστική περίοδος 2016 – 2017 με τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα πρωταθλήτρια στη Γ΄ Εθνική κατηγορία  και την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Η λήξη της προηγούμενης περιόδου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/9/2017 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την απονομή του κυπέλου και μεταλλίων, από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλειο Φωτιάδη στην ανάπαυλα του φιλικού αγώνα προετοιμασίας με την αντίστοιχη ομάδα της Καστοριάς.
Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας και ευχαρίστησε τη γυναικεία ομάδα για την πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα καθώς και τη συνέχιση πολΚων ν επιτυχιών σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Στην απονομή των μεταλλίων στα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Αθανάσιος Ταραλάς καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Κων/νος Πουλασουχίδης.

Πολύ καλή η κίνηση των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα που απένειμαν πλακέτα στον προπονητή Γιάννη Γιάννου και τον ευχαρίστησαν για την αήττητη πορεία τους στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Η φιλική αναμέτρηση είχε θετική αποτίμηση για τη γυναικεία ομάδα, διότι χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παίκτριες που διέθετε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γιάννου, τη συγκεκριμένη μέρα. Ο αγώνας έληξε με σκορ 3 – 2 με τις γηπεδούχες να μην αντιμετωπίζουν δυσκολία στον αγώνα και έκαναν διαχείριση με τις πολλές αλλαγές δοκιμάζοντας τη δυναμική του συνόλου. Για τον Αγροτικό Αστέρα τα τέρματα πέτυχαν η Κιουτάχιαλη, Παπαδοπούλου και Ντούσκα ενώ για την ομάδα της Καστοριάς τα δυο τέρματα πέτυχε η Τζιάρα.
Από τον Αγροτικό Αστέρα αγωνίστηκαν  οι :
Κανελλάκη, Τσεχελίδου Μ.,Στρίμπα, Φεϊμ, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα , Δεληγιαννίδου Ασ.  , Τσούκα Γ., Τσεχελίδου Δ., , Κανδύλη, Τσούκα Θ, Τελχαλλάρι, Τσιοχάρη, Σακαλή, Χορμόβα, Πιστοφίδου,  Δεληγιαννίδου Αγγ.

Από την Καστοριά αγωνίστηκαν οι: Δημητριάδου, Γκάνα, Πάντου, Τζανοπούλου, Σαββοπούλου, Μάρκου, Μουρτσέκα, Δρακάκη, Τάσιου, Γκόγκου, Τζιάρα, Αμαραντίδου, Τσιούκρα, Κυριζάκη, Χριστοπούλου, Τζαχαλή, Κουζίνα Μ. Παραρά, Κουζίνα Κ.
Διατητής του αγώνα ο κ.Παζαρτζικλής Γ. με βοηθούς τους κ. Μπακάλη και Χαραλαμπίδη.

Απάντηση