ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Μετά από τρεις παρατάσεις ηττήθηκε η ομάδα μπάσκετ του ΑΘΛΟΥ από τον Μ,Αλέξανδρο Γιαννιτσών

Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Σε ένα ματς που ήταν πραγματική διαφήμηση για το ερασιτεχνικό Μπάσκετ η νεοσύστατη Ανδρική ομάδα του ΆΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αντιμετώπισε στα Γιαννιτσά τον τοπικό Μ,Αλέξανδρο που αγωνίζεται στην Α’ ΕΚΑΚΣΕΜ και διαθέτει έμπειρους σε ηλικία και παραστάσεις άνδρες αθλητές, αντίθετα με την ομάδα της Αλεξάνδρειας μας που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ με αθλητές ηλικίας από 14 ως16 ετών και 20 ετών τον μεγαλύτερο ( Ρ.Πεχλιβάνος).
Τα παιδιά του Άθλου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και αρνούνταν να ηττηθούν από τους πιο έμπειρους αντιπάλους τους, οι οποίοι χρειάστηκαν ΤΡΕΙΣ ( 3 ) παρατάσεις για να κάμψουν την αντίσταση τους.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια τα οποία εισέπραξαν από όλους τους παρευρισκόμενους στο παιχνίδι αποδεικνύοντας πλέον ότι με συνεχή,ομαδική και προγραμματισμένη δουλειά είναι έτοιμοι να φέρουν και θετικά αποτελέσματα.
Τον αγώνα παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλαθλοι της ομάδας (γονείς ,συμπαίχτες και συμπαίχτριες από την ομάδα κοριτσιών αλλά και πολλοί φίλοι του Μπάσκετ από την πόλη μας).
Ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και για τη διεξαγωγή αυτής της συναρπαστικής αναμέτρησης την ομάδα του Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του ΆΘΛΟΥ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ στο θεσμό του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ το Σάββατο 16/9 με το Φίλιππο Ν.Πέλλας στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας στις 18.00 μ.μ.
Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της Αλεξάνδρειας και της περιφέρειάς μας να δώσουν το παρών και να στηρίξουν με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών του ΆΘΛΟΥ.

Απάντηση