ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Αγροτικός Αστέρας-Δόξα Λιανοβεργίου 2-0

Με το δεξί ξεκίνησε της επίσημες υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και αναδείχθηκε νικήτρια στον εντός έδρας αγώνα, για 1η φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Ημαθίας, με την ομάδα της Δόξας Λιανοβεργίου, το απόγευμα  του Σαββάτου 9/9/2017, με τελικό σκορ 2 – 0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Πρώτη καλή στιγμή στο 4′ η δυνατή κεφαλιά του Κιατικίδη, μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν περισσότερο ρυθμό και απείλησαν δυο φορές, στο 9′ με σουτ του Χατζή από πλάγια θέση και στο  14′ με δυνατό σουτ του Ρηγόπουλου,  μέσα από την περιοχή, αλλά απέκρουσε δις σωτηρία ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Οι συνεχής πίεση των γηπεδούχων έφερε καρπούς στο 39′ που προηγήθηκαν με κεφαλιά του Χατζή στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Δήμου, από το ύψος του κόρνερ.
Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο  42′ ο Ρηγόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή περνώντας όλους τους αντίπαλους και με σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία , γράφοντας το 2 – 0.
Πριν την ανάπαυλα στο 44′ στο δυνατό σουτ που δοκίμασε ο Δήμου, από το μακρινή απόσταση κοντά στο κέντρο του γηπέδου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 63′ στην κεφάλια του Σερασκιέρη, μετά από γέμισμα του Θεοδωρίδη, από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών.
Μετά τις αλλαγές ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και στο 85’ απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με  δυνατό σουτ του Στεργιόπουλου, από πλάγια θέση, στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά απέκρουσε σταθερά ο Νατσάλης σε κόρνερ.
Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενουμένους  και στο 90′ στο δυνατό σουτ του Ρηγόπουλου έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Χατζηδημητρίου.
Στο επόμενο λεπτό  σε κεφαλιά του Σερασκιέρη στην αφύλακτη εστία, μετά από γέμισμα του Χατζή, η μπάλα πέρασε πάλι δίπλα από τη συμβολή των δοκών.
Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, χρησιμοποιώντας πολλούς «μικρούς» στη σύνθεση της.
Την αναμέτρηση παρακολούθησε  ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλειος Φωτιάδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας): Νατσάλης, Κιατικίδης (46′ Κουβατσίδης), Ρηγόπουλος,  Εμμανουηλίδης, Χατζηνικολάου, Δήμου (72′ Μιχαλόπουλος), Θεοδωρίδης, Χατζής, Σουλιώτης Ι. (79′ Βελιάδης), Σερασκιέρης, Καρύδας, .

ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ (Χαράλαμπος Κούρος): Χατζηδημητρίου, Γεωργάκης (46′ Ουζούνης), Ζαχόπουλος, Ευαγγελόπουλος (69′ Ματσούκης), Στεργιόπουλος, Δρακούλης (46′ Γελαδάρης), Ξανθόπουλος, Σουρλόπουλος, Γερόπουλος, Ιωάννου, Τζέπης.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου Στ. με βοηθούς τον κ. Χαραλαμπίδη Κ., και κ. Καραιωσήφ Α.

 

Απάντηση