ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου ανοίγει τα χαρτιά της στην Δέσποινα Καρέκλα.Απαντά και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η πρωταθλήτρια του επτάθλου Σοφία Υφαντίδου στην Δέσποινα Καρέκλα το απόγευμα της Κυριακής 6/8/2017 για λογαριασμό του avena fm 97,7 και της σελίδας avena.gr.

Η πρωταθλήτρια του επτάθλου που εκπροσώπησε την Ελλάδα δύο φορές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και του Ρίο το 2016 αναφέρθηκε στο πως ξεκίνησε τον αθλητισμό όντας ένα κοριτσάκι λεπτεπίλεπτο και μικροκαμωμένο καταφέρνοντας να διαψεύσει όλα τα προγνωστικά και να γίνει ένα από τα κορυφαία ονόματα σε όλον τον κόσμο.

Στο ερώτημα οικογένεια ή αθλητισμός απάντησε ότι η οικογένεια της ενδιαφέρει και θα ήθελε να δημιουργήσει την δική της οικογένεια κάποια στιγμή αλλά στην παρούσα φάση   πρώτη της προτεραιότητα είναι ο αθλητισμός και ως στόχος της οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2020.

Επίσης, συμβούλεψε τους νέους αθλητές να έχουν επιμονή, υπομονή και πειθαρχία για να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Απάντηση έδωσε και στο ερώτημα μετά τις κατηγορίες που έχουν γραφτεί και έχουν εκτοξευτεί σε βάρος της ότι όλα αυτά που έγραψε εναντίον της δημοτικής αρχής “είμαστε για τα πανηγύρια” και ” σαν γάλατα έχετε ημερομηνία λήξης” τα έχει γράψει επειδή ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2019. Ακόμη , δεν μάσησε τα λόγια της και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας ότι ποτέ δεν είχε κάτι τέτοιο στην σκέψη της αλλά μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που δέχεται την  κάνουν να το σκεφτεί.

Ακόμη μίλησε :

Για τον ποντιακό σύλλογο Μακροχωρίου και πόσο “ποντιάρα” νιώθει.

Για τα αναβολικά.

Αν νιώθει μοναχικός καβαλάρης λόγω του ατομικού αθλήματος που κάνει.

Πώς την αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αλλά και οι άντρες μετά τις επιτυχίες της.

Γιατί επέλεξε να μεταγραφεί και ποιά η αντιμετώπιση του Α.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ προς το πρόσωπο της, ο οποίος ούτε ενα ζευγάρι παπούτσια της πήρε όπως δήλωσε η ίδια.

Περισσότερα στα βίντεο.

 

Απάντηση