ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο εκρηκτικός ΤΣΙΚ και ο Γιάννης Ζήνας στο Ράδιο avena97,7- Τάσος Καμπάνης: Στο πρωτάθλημα παίζονται και πολιτικά παιχνίδια

Στην πρωϊνή εκπομπή του Ράδιου avena 97,7 του Τάσου Καμπάνη “Πρωϊνές Ματιές ” ειπώθηκαν πολλά με τη συμμετοχή του ΤΣΙΚ και του epilogesnews.gr με τον Γιάννη Ζήνα.

Μιλήσαμε για την παραμονή του Γκόγκιτς στα Τρίκαλα. Τη στάση του μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων απέναντι στον Γιάννη Ζήνα. Ποιοι ποδοσφαιριστές παραμένουν στα Τρίκαλα όπως μας πληροφόρησε ο ΤΣΙΚ. Την καθυστέρηση της ΕΠΟ για τον ορισμό των ομίλων της Γ΄Εθνική και το ρόλο που θα παίξουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα.

Τι ειπώθηκε στην εκπομπή για το Σάκη τον Γκέσκο και τη στάση του ΤΣΙΚ απέναντι στα γεγονότα, Ποια είναι η άποψη για το διαιτητή Καραντώνη. Τη στάση της Νίκης Βόλου για το ΑΦΜ που φέρνει η ομάδα του Μπέου στο Βόλο. Την προσφορά του ΤΣΙΚ στο Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Ποιες είναι οι μεταγραφές της Α.Ε. Αλεξάνδρειας που έχουν ανακοινωθεί από τη Διοίκησή της. Ποιο ήταν η στάση του Προέδρου του Δημοτικού στην προτροπή του Προέδρου της Α.Ε. Αλεξάνδρειας να ανακοινώσει την ώρα και την ημέρα της γενικής συνέλευσης. Τι λέχθηκε για το συγκεκριμένο θέμα. Τα πολιτικά παιχνίδια που θα παίζονται στις πλάτες των δύο ομάδων του Δήμου Αλεξάνδρειας. Ποια ήταν η στάση του προπονητή και το “βελούδινο διαζύγιο” με τον Κυριάκο Καρασαβίδη.

Ακόμη στην εκπομπή αναφερθήκαμε και στη Γενική Συνέλευση που πρόκειται να γίνει και αναφερθήκαμε στα μέλη της ομάδας. Το ποσό των χρημάτων που απαιτούνται στη Γ΄Εθνική. Την αναφορά του ΤΣΙΚ στην καταγωγή του, στον Γκαγκούδη Γιώργο και στον Κώστα Ταξιδιάρη.

Τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει ο Πρόεδρος της Α.Ε. Αλεξάνδρειας στη γενική συνέλευση.

 

 

 

 

 

Απάντηση