ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Εκρηκτικός ο ΤΣΙΚ και καυτά τα προβλήματα ( βίντεο )

Εκρηκτικός ο ΤΣΙΚ στην εκπομπή του Τάσου Καμπάνη «Πρωϊνές Ματιές» του Ράδιο avena 97,7 με την παρουσία του epilogesnews.gr και τον Γιάννη Ζήνα.

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε αυτά που είπαμε για τον αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Αλεξάνδρεια και πώς χαρακτήρισε τους παίκτες ο ΤΣΙΚ.

Αναφερθήκαμε για την κόντρα με τον Φετεινίδη Σωκράτη.

Η κριτική του ΤΣΙΚ για τους ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλεξάνδρου Τρικάλων και της Α.Ε. Αλεξάνδρειας είναι εποικοδομητική.

Μιλήσαμε για τα ταλέντα της γύρω περιοχής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ποια είναι η άποψή μας για την αγορά του ΑΦΜ από άλλες ομάδες όπως έκανε και η Αλεξάνδρεια.

Ποιος μπορεί να συνετίσει τον πρόεδρο της Α.Ε. Αλεξάνδρειας. Την προσπάθεια που κάνουμε διαχρονικά και τη στάση μας απέναντι στον κ. Καραμελίδη.

Την αναφορά μας στην επιστολή του Σάκη Λαγογιάννη , την άποψή μας , τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί και την παρουσία του Σάκη Λαγογιάννη σε ζωντανό προφορικό διάλογο. Τις δυσκολίες που συνάντησε ο ΤΣΙΚ στην προσπάθειά του να ενημερώνει του φιλάθλους.

Aκούστε για τη στάση απέναντι στους παράγοντες και το ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε. Το όραμα που έχει ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Δημήτρης Σαμαράς για την πορεία στην Γ΄ Εθνική. Τις ευθύνες για τον προγραμματισμό της ΕΠΟ που μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινώσει τους ομίλους της Γ΄ Εθνικής. Τα ποσά που καλούνται οι ομάδες να ξοδέψουν. Ποια είναι η γνώμη του ΤΣΙΚ για την φιλία.

Τι είπε για το όνομα της Α.Ε. Αλεξάνδρειας στο Ράδιο ο πρόεδρός της Σαμαράς Δημήτρης και τις δηλώσεις που έχει κάνει. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενημερώσει τους φιλάθλους. Την άποψή μας για τα ανώνυμα μηνύματα.

Απάντηση