Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para-Badminton 2017: Εξαιρετική παρουσία του Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη

Διεξήχθη την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, για πρώτη φορά στα χρονικά, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para-Badminotn) σε μια προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος και προσπάθειας σύστασης Εθνικής Ομάδας, ενόψη της ΠαραΟλυμπιάδας του Τόκυο 2020. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ με την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α.). Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 7 αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία Ηρόδικος Κομοτηνής, Ήφαιστος Πάτρας και Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας.
Οι αθλητές/τριες αφού πέρασαν από επίσημο Classification, αγωνίστηκαν σε ατομικά και διπλά ανάλογα με την κλάση τους και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Όσον αφορά τον αθλητή μας, Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη, ταξινομήθηκε στην κλαση 3 (SL3: Αθλητές με αναπηρία και στα δύο κάτω άκρα αλλά αγωνίζονται όρθιοι), αλλά λόγω της μικρής συμμετοχής, ήταν ο μοναδικός αθλητής σε αυτή την κατηγορία και έτσι αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού με τις αθλήτριες της κατηγορίας SU5 (αναπηρία μόνο στα άνω άκρα) με απολογισμό 1 νίκη και 1 ήττα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του:
Καραγιάννης (Εν Σώματι Υγιεί) – Μπατσαλιά Μαριάννα (Ηρόδικος) = 2-0 (21-16 / 21-15)
Καραγιάννης (Εν Σώματι Υγιεί) – Γκουλή (Ηρόδικος) = 1-2 (21-12 / 16-21 / 25-27)

 

Απάντηση