ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου VERGINA CUP

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα προjunior, junior, προπαιδικό και παιδικό, στο 3ήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου VERGINA CUP 2017, που διοργάνωσε το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, στο γήπεδο του Μακροχωρίου από την Παρασκευή 9 Ιουνίου έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ .ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΪΤΑΝΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ, «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ», ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ.
Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες την τελευταία ημέρα του τουρνουά δεν ήταν και οι καλύτερες όλοι οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με ευτυχία, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Πολύ καλή η παρουσία του παιδικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα που προκρίθηκε στον τελικό με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟ Κουλούρας. Στο τελικό που διεξήχθη μετά το τέλος των αγώνων των ακαδημιών, το βράδυ της Κυριακής, κατέλαβε τη δεύτερη θέση μετά την ήττα που γνώρισε στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0 – 0.
Τα τμήματα του Αγροτικού Αστέρα απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από παραβρισκόμενους στο γήπεδο του Μακροχωρίου, για την αθλητική ποιότητα και γενικά την εικόνα που είχαν τα παιδιά με τους προπονητές, σε όλους τους αγώνες.
Με την ολοκλήρωση των αγώνων κάθε τμήματος έγιναν απονομές μεταλλίων σε κάθε αθλητή από εκπρόσωπο της ΕΠΣ Ημαθίας, του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, Προέδρους και εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων της Ημαθίας καθώς και από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Σε κάθε ακαδημία δόθηκαν δώρο 4 μπάλες.
Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής, για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση και τους εύχεται καλό καλοκαίρι. Επόμενο ραντεβού στις 1 Σεπτεμβρίου 2017.

Απάντηση