ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δημήτρης Σαμάρας πρόεδρος ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:Δεν θα υποκύψω σε χρήματα και δεν θέλω να πειράξω οικογένειες

Πετυχημένη κρίνει την φετινή αγωνιστική πορεία της ομάδος της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ο πρόεδρος της Δημήτρης Σαμάρας μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 το πρωί της Παρασκευής 2/6 και στην εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” με τον Τάσο Καμπάνη.

Αφορμή της συνέντευξης το αποχαιρετιστήριο γεύμα για την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, σε ποδοσφαιριστές,προπονητικό τιμ και παράγοντες της ομάδος,καθώς επίσης για τα διάφορα σχόλια που το τελευταίο διάστημα ακουγόταν που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούσαν και τα όρια της ευπρέπειας.

Ο πρόεδρος λοιπόν είπε ότι η ομάδα του είναι αυτή που δικαιούται να είναι στην Γ Εθνική,αλλά όμως αν και ήταν η μοναδική αήττητη, γίνανε διάφορα πράγματα εξωαγωνιστικά και της στέρησαν τον τίτλο.Δεν μπορεί να πηγαίνουν παράγοντες  ομάδας στα αποδυτήρια και να λέει τους παίχτες του να καθίσουν για να χάσουν είπε χαρακτηριστικά.

Είπαν ότι πήρα χρήματα για να σταματήσω την προσφυγή.Δηλώνω κατηγορηματικά ότι πιστεύω στις ανθρώπινες αξίες,δεν υποκύψω σε χρήματα και δεν θέλω να πειράξω οικογένειες.

Αν όμως με πλησίαζαν ανθρώπινα και όχι με τον τρόπο που έγινε, θα έκανα πίσω,τώρα όμως,ανεξάρτητα το όποιο κόστος η επιλογή είναι μπροστά και μόνο μπροστά.

Η προσφυγή μας κατατίθεται σήμερα στον αθλητικό Δικαστή και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε και η ομάδα θα είναι στην Γ Εθνική.

Το σίγουρο δε είναι ότι παραμένω πρόεδρος στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Απάντηση