ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑ

<<Ευχαριστήριο για την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου σχ. Έτους 2016-2017. >>

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και η Διευθύντριά της και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) κα Αναστασία Ε. Μαυρίδου ευχαριστεί για την βοήθεια που προσφέρανε ώστε να διεξαχθεί άρτια η τελική φάση (final-four) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης μαθητών- μαθητριών Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου σχολικού έτους 2016-17:

Τον Δήμαρχο Βέροιας κο Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο και ειδικά τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Σοφιανίδη Γεώργιο για την όλη την υποστήριξη στην συνδιοργάνωση των αγώνων, καθώς και για την παροχή του υλικού προβολής της πόλης μας.
Τον Πρόεδρό του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κο Διαμάντη Στέργιο και τον κο Αλεξανδρίδη Ρωμύλο για την παραχώρηση των γηπέδων και την υποστήριξη σε υλικοτεχνική υποδομή και έμψυχο δυναμικό.
Την Περιφερειακή Ενότητα Βέροιας για την παροχή του τουριστικού οδηγού Ημαθίας στις αποστολές.
Τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας κο Ντόβα Διονύσιο καθώς και το προσωπικό της τοπικής Ο.Χ.Ε για την βοήθειά τους σε θέματα διαιτησίας των αγώνων .
Τους ομοσπονδιακούς Προπονητές κους Χατζηπαρασίδη Αναστάσιο και Τζουβάρα Χρήστο για την βοήθειά τους στα τεχνικά θέματα της διοργάνωσης.
Τους διαιτητές και κριτές των αγώνων.
Τους Ιατρούς των αγώνων κους Παπαδημητρίου Στέργιο και  Γατουρτζίδη Κυριάκο για την αποτελεσματική παροχή των υπηρεσιών τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Το Μουσικό Σχολείο και τον Διευθυντή του κο Καμπουρίδη Ιωάννη για το μουσικό σύνολο της τελετής έναρξης.
Τον Συνάδελφο κο Αντώνη Κελεπούρη και τα χορευτικά σχήματα του κύκλου Ερατεινού και τον Διευθυντή του Γυμνασίου Μακροχωρίου κο Πάπτη Θεόδωρο για την συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης.
Το μουσείο Βεργίνας και την συνάδελφο εκπαιδευτικό κα Αγγελική Γιαννάκη για την ξενάγηση στο μουσείο των μαθητών.
Τον Πρόεδρο του Οινοποιητικού συνεταιρισμού Βαένι Νάουσα για την ευγενική χορηγία
Την Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κα Χατζηστυλλή Χρυστάλλα για την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών της.
Την κα Τριανταφυλλίδου Εύη και τους κους Λιαμόπουλο Δημήτριο και Μαυρόπουλο Θωμά της Δ.Δ.Ε Ημαθίας για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν.
Τους κους Καμπουρίδη Χαρίλαο, Μπλατσιώτη Χρήστο και Ροδοβίτη Βασίλειο της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε Ημαθίας για την άοκνη προσπάθειά τους στην διοργάνωση μιας ακόμη επιτυχημένης τελικής φάσης.
Όλους όσους βοήθησαν από οποιαδήποτε θέση στην διεξαγωγή των αγώνων και δεν μνημονεύτηκαν ξεχωριστά και ιδιαίτερα.
Η βοήθειά σας συνέβαλε στο να προβληθεί η πόλη της Βέροιας και ο Νομός Ημαθίας, το ανθρώπινο δυναμικό και η φιλοξενία τους στο Πανελλήνιο και ευελπιστούμε σε παρόμοιες διοργανώσεις στο μέλλον.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ Δ.Δ.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ε. ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Απάντηση