ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Μπάσκετ Μινι Αγοριών: ΑΚΕΠ-ΑΘΛΟΣ 32-80

Στην πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου του Τουρνουά Μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ την Κυριακή 26/3 ο Άθλος με το αντίστοιχο τμήμα, που απαρτίζουν κυρίως αθλητές γεννηθέντες το 2003 και μερικοί 2002,αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα της Α.Κ.Ε.Πιερίας στο κλειστό της Κατερίνης.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα της Αλεξάνδρειας επέβαλε το ρυθμό της και σιγά-σιγά η διαφορά “άνοιγε” με τους παίχτες του Άθλου να δημιουργούν όμορφες φάσεις στο παρκέ του γηπέδου της Κατερίνης και να φθάνουν σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 32-80.Από την ομάδα του Άθλου που αγωνίστηκε με 12 αθλητές όλοι οι παίχτες πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και όλοι σκόραραν.
Με την ομάδα του Άθλου αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές:Τσαρούχας,Ντάμτσης,Νοτόπουλος,Μούτσα,Παπουλίδης,Νουσιόπουλος,Γώτης, ΧαριτόπουλοςΚ,Αγγέλης,Γιαντσιδιώτης,Παύλου,Χαριτόπουλος Γ . Ο Α.Σ.Άθλος ευχαριστεί για τη φιλοξενία την ομάδα της ΑΚΕΠ και τον προπονητή της Γ.Χρυσανθόπουλο.
Την επόμενη αγωνιστική (2η) στο γήπεδο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας στις 12.00 π.μ. ο Άθλος φιλοξενεί την ομάδα της Α.Γ.Ε.Π.

Απάντηση